Spoilers 27 t/m 31 maart

MA 27/3

Job wordt in elkaar gebeukt. Bill heeft een duur cadeau, maar Linda laat zich niet zomaar omkopen. Rover en Sam fantaseren over de inrichting van hun nieuwe huis. Lucas betrapt onderwijl Felix met een ander.

DI 28/3

Bing en Martine zijn het niet eens over de strategie om Ludo kapot te maken. Sjors baalt als Lana teleurgesteld is. Ludo neemt een groot risico als hij Bing wil testen. Rover en Sam hebben een verrassing voor hun ouders.

WO 29/3

Linda schrikt als ze niet in haar eigen bed wakker wordt. Wat is er gebeurd? Job laat weten dat hij een carrièreswitch maakt. Als Rikki en Anna het nachtleven induiken, merkt Rikki dat ze het uitgaan erg gemist heeft.

DO 30/3

Celia is niet  blij met de plannen van Rover. Sjors en Lana genieten van hele andere dingen dan Martine. Anna wordt met een hete verrassingsactie in CS geconfronteerd. Anna geeft Job een complimentje.

VR 31/3

Het notarisbezoek van Bing loopt verkeerd af. Ludo keert in zichzelf als Janine hem wantrouwt. Hij neemt Maxime wel in vertrouwen over zijn plannen. Als Sjors wil oefenen voor Lana’s fietsexamen, schrikt Martine daarvan.

Total
0
Shares
15 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Heb je dit al gelezen?