Spoilers 27 t/m 31 maart

MA 27/3

Job wordt in elkaar gebeukt. Bill heeft een duur cadeau, maar Linda laat zich niet zomaar omkopen. Rover en Sam fantaseren over de inrichting van hun nieuwe huis. Lucas betrapt onderwijl Felix met een ander.

DI 28/3

Bing en Martine zijn het niet eens over de strategie om Ludo kapot te maken. Sjors baalt als Lana teleurgesteld is. Ludo neemt een groot risico als hij Bing wil testen. Rover en Sam hebben een verrassing voor hun ouders.

WO 29/3

Linda schrikt als ze niet in haar eigen bed wakker wordt. Wat is er gebeurd? Job laat weten dat hij een carrièreswitch maakt. Als Rikki en Anna het nachtleven induiken, merkt Rikki dat ze het uitgaan erg gemist heeft.

DO 30/3

Celia is niet  blij met de plannen van Rover. Sjors en Lana genieten van hele andere dingen dan Martine. Anna wordt met een hete verrassingsactie in CS geconfronteerd. Anna geeft Job een complimentje.

VR 31/3

Het notarisbezoek van Bing loopt verkeerd af. Ludo keert in zichzelf als Janine hem wantrouwt. Hij neemt Maxime wel in vertrouwen over zijn plannen. Als Sjors wil oefenen voor Lana’s fietsexamen, schrikt Martine daarvan.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 reacties
 1. Ik kijk vanaf vandaag ook niet meer, ik keek altijd vooruit, dus heb afl. Van 31 maart gezien, met o.a. dat hafkamp ook ludo’s laatste geld in hadden krijgt en hafkamp schakeld iemand in en die schiet bing neer, daarvoor kreeg ludo en bing een heftige woordenwisseling en dat is opgenomen, ludo zal hierdoor opdraaien voor de poging tot moord op bing. Einde Ludo in gtst. Janine en nina zal ook niks meer met ludo te maken willen hebben. ik vind dit helemaal niks. Die klote schrijvers wil de ludo’s rol over laten nemen, dat krijg je met een klote schrijvers team vol wijven. Dit is einde gtst voor mij, ik neem aan ook voor Ludo die zal wel veroordeeld worden, geld voor een goede advocaat heeft hij niet

 2. Van mij mogen die martine sjors en die kwijlbill er ook zsm weer uit…. Ze verpesten een beetje de serie…. maar goed dat is mijn mening

   1. Moet het weer grof met je”bek houden”
    Ik zelf vind er niet zo veel meer aan,zeker sinds Linda,Bill,Martine en Sjors erin zitten.Het boeit ons thuis niet meer,te voorspelbaar,te verzonnen,saai,begint steeds later en eindigt voor je het weet,zonder dat je weet waar het over gegaan is,so boring???
    Dus of stoppen,of meer actie en die laatste 4 er weer uit knikkeren.

   2. ik vind het niet kunnen wat je hier allemaal schrijft als je het niet aanstaat om GTST te kijken prima maar hoeft toch niet zo bot.

Vorig artikel

Spoilers 20 t/m 24 maart

Volgend artikel

Aysen Baydar heropent zaak Marcus en Malena

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!