Daan Stern GTST

Spoilers 28 februari t/m 3 maart

Maandag 28 februari

Shanti is in shock. Daan laat Robin weten waarom hij zo afhield. Nina is verwonderd als ze een bijzondere klik met Mare lijkt te hebben. Ludo en Daan hebben een plan om Richard uit de gevangenis te krijgen.

Dinsdag 1 maart

Lukt het Laura om de beroving te blijven verzwijgen? Merel wil graag naar de politieacademie en stuit op weerstand van Marwan. Saskia schrikt van een onverwachte brief.

Woensdag 2 maart

Julian vindt dat de politie te weinig doet en spoort Robin aan een onderzoek te starten. Pim komt voor het eerst werken in de buurtsuper. Nina komt op het idee om Bing te verrassen.

Donderdag 3 maart

Merel zet onbewust Saskia aan om aangifte te doen. Billy neemt Shanti in vertrouwen en zegt dat ze haar niet alleen wil laten.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 reacties
 1. Ik meende ook dat Daan eerst continu tegen het feit was dat ludo dingen verzweeg over Leon en de waarheid boven tafel wou halen. Nu horen we hem er niet meer over.

 2. Janine heeft ook erge dingen gedaan in het verleden. Vreemdgaan met Simon, Stefano en Maarten Stokman.
  Ook Ludo in seizoen 11 gedrogeerd, Ludo vals beschuldigd op de moord van Huib van Groeningen, Met Ludo een ontvoering gepleegd in seizoen 17 op de boot, alweer een relatie met Ludo aangaan terwijl ze gevoelens had voor Rik. Dus ze moet ook zelf in de spiegel aankijken.

  1. Inderdaad.

   Vergeet Meike niet. Toenmalige vriendin van Ludo ex van Robert. Alleen meike draaide wel door maar kwam door Janine. En uiteindelijk duwde Janine haat van de boot en ging ze dood.

   En ze werkt zich altijd in de nesten. Ray, Rutger, hein, René, Richard, Maarten die ene eikel van een dokter die door Billy was ingehuurd. Kom effe niet op zijn naam. En ga zo naar door.

   Ik keek laatst die andere afleveringen van vroeger toen ze nog kort haar had. Toen was ze wel nog mondiger haha. Zij is wel echt 1 van de laatste personen die moet gaan oordelen.

  2. En zelfs een kind (Lucas) gekregen met Stefano, wie ook nog eens de broer/zoon van Ludo is. En ze heeft daarnaast op een brandstapel gestaan,

 3. Ik denk dat als we Janine haar acties op gaan schrijven in een boekje dat het hooguit evenaart. Ze moet niet doen alsof ze heilig is.

  Daarnaast heeft Ludo kapot veel goede dingen gedaan en voor zijn familie. Ja wraak vanwege niet tenminste deed 1 van de ouders wat en Janine als een tuthola zoals gewoonlijk met Jan en alleman het bed in duiken maar niks doen.

  Daarnaast weet Janine toch bijna alles. Van Martine van Veltman in opdracht van Nick. Ontvoering oo de boot nadat hij neerschoten was zoals je al zegt. Wat er in staat is sws dubieus en denk dat er dan weer andere dingen erbij worden verzonnen die wij als kijker nooit hebben gezien.

  Ludo is beter af zonder Janine. Ze is en blijft altijd wantrouwen. Het is gwn een feit die mensen lokken het zelf uit met Ludo en als Ludo ze dan terugpakt is het gelijk janken en Janine ook erbij.

 4. Ik denk dat Ludo te laat is Janine terug te veroveren. Janine leest zijn notebook en schijnt volgens Billy vreselijke dingen in te staan en zegt dat ze het beter in de open haard kan gooien. Maar nee Janine leest het toch. Ik ben benieuwd wat Ludo te verbergen heeft.

   1. Inderdaad@Sandro. In principe weten we als kijker dit allemaal, maar Janine niet. Oei oei, wat dat weer gaat brengen, of zal ze het toch niet lezen en zoals Billy al zei het maar in de openhaard gooien.

    1. Maar Janine is ook niet zo zuiver op de graat, die heeft al een paar keer meegeholpen aan de wraak van Ludo , weten we allemaal nog hoe Ludo iedereen gevangen hield op een boot en Janine daarbij was? .
     Als Janine gaat mekkeren over hoe slecht Ludo is dan heeft ze echt een flat voor haar kop, ze weet wat voor man ze heeft genomen en klaar !.

Vorig artikel

Beluister ‘Lente’ terug

Volgend artikel

Richard ontsnapt uit de gevangenis en verlaat Meerdijk

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!