Spoilers 28 januari t/m 1 februari 2019

MA 28/1
Lucas is bang dat hij binnenkort het loodje legt. Rik hoort Appolonia uit over de vader van Zoë. Bing en Nina luisteren via de babyfoon mee met een gesprek dat niet voor hun oren bedoeld is. Sjors krijgt een bijzondere vraag.

DI 29/1
Linda probeert Anton tevreden te houden als hij wilde plannen heeft. Rik start een zoekactie. Q heeft haarfijn in de gaten dat JoJo en Kimberly een koppelingspoging ondernemen. Laura organiseert een verrassingsactie.

WO 30/1
Lana is getuige van een schokkend tafereel. Aysen weigert liefdesverdriet te hebben, maar reageert zich wel af op een onschuldige vriendin. Q krijgt op zijn kop. Tiffy bemiddelt tussen Linda en Anton.

DO 31/1
Bij Lucas gaat het licht uit. Janine ontvangt een geheimzinnig pakketje en bevindt zich niet veel later in het hart van een politiecolonne. Aysen betrapt Daan wanneer hij geheime informatie lekt.

VR 1/2
Ludo en Mark krijgen aanwijzigen dat het niet goed is afgelopen met Janines actie. Alle frustratie komt er bij Linda uit als Laura haar vraagt hoe het met haar gaat. Nina heeft goed nieuws voor haar familie.

Total
32
Shares
38 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Hein Lisseberg is opdrachtgever Jos: Hein is terug!

Volgend artikel

Het masterplan van Hein deel 1

Heb je dit al gelezen?