Spoilers 28 januari t/m 1 februari 2019

MA 28/1
Lucas is bang dat hij binnenkort het loodje legt. Rik hoort Appolonia uit over de vader van Zoë. Bing en Nina luisteren via de babyfoon mee met een gesprek dat niet voor hun oren bedoeld is. Sjors krijgt een bijzondere vraag.

DI 29/1
Linda probeert Anton tevreden te houden als hij wilde plannen heeft. Rik start een zoekactie. Q heeft haarfijn in de gaten dat JoJo en Kimberly een koppelingspoging ondernemen. Laura organiseert een verrassingsactie.

WO 30/1
Lana is getuige van een schokkend tafereel. Aysen weigert liefdesverdriet te hebben, maar reageert zich wel af op een onschuldige vriendin. Q krijgt op zijn kop. Tiffy bemiddelt tussen Linda en Anton.

DO 31/1
Bij Lucas gaat het licht uit. Janine ontvangt een geheimzinnig pakketje en bevindt zich niet veel later in het hart van een politiecolonne. Aysen betrapt Daan wanneer hij geheime informatie lekt.

VR 1/2
Ludo en Mark krijgen aanwijzigen dat het niet goed is afgelopen met Janines actie. Alle frustratie komt er bij Linda uit als Laura haar vraagt hoe het met haar gaat. Nina heeft goed nieuws voor haar familie.


38
Laat een reactie achter!

Elena

Kan Leon niet een grotere rol krijgen in gtst?

gerit

de nieuwe q vertrekt binnenkort weer is verraden in Q&A! van gtst op Facebook

Misha

En toen had Hein Janine…

Kenny l

Lucas is terug maar Janine en Hein zijn ontvoerd door 3 mannen

Niisa

Wauw wordt spannens met Hein’s “masterplan” ik kan echt niet wachten om het te zien

Doe

Mark gaat Jos wat aandoen denk ik.

Linda

hm heb zeker het idee dat er een derde persoon bij betrokken is alleen geen idee wie..

Rob

Tiffany de dochter van Anton die ook een ex van Lucas is en misschien wraak neemt op hem door hem te ontvoeren.

Iris

Spoiler 4 februari:
Nina bedenkt een bevrijdingsplan waar Ludo niets in ziet. Tiffy’s speciale talenten worden ingezet om een mysterie te ontrafelen. Hein begint aan de uitvoering van zijn masterplan. Mark vindt steun bij Sjors.

Ik denk dat Hein hier nu Lucas en Janine heeft.

Prinses

Ik denk dat Rick hier achter zit. Waarom is Nina dan niet betrokken met dat sms gedoe? Omdat hij dol op haar was. Lucas is er ook buiten gehouden. Bing was altijd zijn vijand geweest.

Niisa

Ik denk dat Billy de palma hier achter zit achter de ontvoering van Lucas bedoel ik dan he en niet Hein. Hein ziet dat Janine zo onzeker is en zeer zeker van haar zaak is dat Hein hierachter zit en daarom gebruikt hij haar en Janine is weer zo dom dat ze erin trapt. Het is op moment wel spannend nu dit met Hein wat hij van plan is met Janine als die zijn verlof krijgt. Ik ben heel benieuwd hoe dit allemaal gaat aflopen.

Gtst

Wat jij schrijft, dat denk ik dus ook… we gaan t allemaal zien hihi

Lucil

Hein wil Janine nog steeds dood hebben. Dus zal hij toch proberen om haar te doden! En ik denk dat Janine een pilletje neemt om op die manier Hein zijn zin niet te geven. Ze pleegt nog liever zelfmoord, vandaar het pilletje……. Oeh, dit is zo spannend….

Sebbie

Het sluitstuk van de thrillermaand: Billy de Palma. Die Martine kan ook net zo goed terugkomen , reclame aan het maken voor anti rimpel crème op haat FB. Come on, soapbitch. Ach wat, je bent Martine Hafkamp!!

Nina

Ik Denk, weet het wel bijna zeker dat Barry Stevens de vader van zoe gaat spelen

Veertje

Ja dat denk ik ook die heeft een Amerikaanse accent

Niisa

Aflevering van donderdag 24 januari gezien en dom dat Aysen er zo omheen draait voor de gevoelens tegenover Daan. Door zo te doen raakt ze hem nog kwijt ook en worden Daan en Shanti misschien wel een koppel.

Moud

@Niisa, dat gedrag (manier van doen) is toch geheel des Aysen’s. Vertoont dit gedrag wel vaker, (in en bij aanvang relaties). Lijkt wel of Aysen bindingsangst heeft.

A k

Verbaasd je dat na haar relatie en verpest huwelijk met sjoerd. Compleet normale reactie lijkt me als je dan nog mannen moet vertrouwen

Moud

Zoals Sjoerd haar voor het altaar behandelde/liet staan, verdiende inderdaad geen schoonheidsprijs. Zelfs uitermate grof te noemen.
Maar laten we ook niet vergeten wat Aysen zich allemaal gepermitteerd heeft tijdens hun relatie. O, neen moet zeggen (knipperlicht) relaties. Te veel om op te noemen.

Prinses

Het mooiste zou zijn als max uiteindelijk toch het kindje is van bing. Ze was toch te vroeg bevallen. Zou dat geen toeval zijn? Ik hoop het

Niisa

Idd dan waren we van dit gedoe ook af tussen Amir en Bing

kenny

Nee wat Bing kan geen kinderen meer krijgen dus is Max gewoon van amir

Maaike

Dat te vroeg bevallen heeft daar niets mee te maken. Ze kunnen op een echo en onderzoek etc precies zien hoe ver het kindje is dus dat hadden ze toen ook moeten zien.

Maar ik hoop/denk wel dat het alsnog het kind van Bing is. Sneu voor Amir maar wel een goeie twist.

Prinses

Daar verzinnen ze wel wat op. Misschien dat de baby te klein was op het echo maar dit is een soap daar kunnen ze alles op verzinnen. Hoop dat bing de vader is want stel dit gebeurd in het echt dan is het wel irritant dat iemand opeens zijn kind opeist. Afspraak is afspraak

Moud

Alles kan in GTST natuurlijk. Maar Bing is door chemotherapie onvruchtbaar geworden.

Prinses

Wonderen zijn de wereld nog niet uit. In een serie komen ze op genoeg ideeen dat er toch een wonder is. Het zou me ook niet verbazen dat Maxim weer tot leven komt op de 1 of ander manier

Niisa

Idd die vorige acteur die Q speelde
Was veel leuker en vertolke de rol heel goed. Ik Vind deze niet zo

Peter

De vorige acteur die Q speelde vond ik ook beter. Max zei zelf dat hij maar een jaartje Q wilde spelen. En dat jaar is inmiddels voorbij.