Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 28 juni t/m 1 juli

  Maandag 28 juni

  Demi’s keuze om toch voor Tom te willen zorgen, slaat in als een bom en maakt indruk op haar omgeving. Nina en Bing zoeken een manier om de voogdij van de kinderen te regelen. Richard is eerlijk tegen Billy over Indra.

  Dinsdag 29 juni

  Saskia is erg gespannen vanwege de komst van Carla Beusink van het adoptiebureau en krijgt het aan de stok met Steef. Ilyas heeft het helemaal gehad met Marwans onverantwoordelijke gedrag. Hij gaat de confrontatie aan.

  Woensdag 30 juni

  Bing, Nina en de kinderen zijn klaar voor hun trip naar Indonesië. Saskia vindt dat ze heel wat goed te maken heeft met Steef. Ilyas kan het gedrag van Marwan niet meer volgen. Shanti is onzeker over haar plannetjes.

  Donderdag 1 juli

  Shanti neemt de voorspellingen van de tarotkaarten lezer niet serieus, maar schrikt als er toch zaken uitkomen. Ludo heeft zich bedacht en wil toch het veilinghuis weer in zijn bezit krijgen. Richard houdt iets achter voor Billy.

  16 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Vind het niet echt nodig dat er een zomerstop is. Opnames hebben lange tijd stilgelegen dus gewoon lekker doorgaan.

  2. Is de cliffhanger een week later? Op zich wel goed dat er dit keer nog niks is uitgelekt, hoewel het uiteraard over Ludo/Janine vs Billy/Richard gaat.

   • De cliffhanger is inderdaad een week later op 8 juli. Dat er nog niets is uitgelekt, prima, maar ben bang als men vooruit kan kijken op Videoland snel de verhalen / lekken zullen komen.