Spoilers 28 juni t/m 1 juli

Maandag 28 juni

Demi’s keuze om toch voor Tom te willen zorgen, slaat in als een bom en maakt indruk op haar omgeving. Nina en Bing zoeken een manier om de voogdij van de kinderen te regelen. Richard is eerlijk tegen Billy over Indra.

Dinsdag 29 juni

Saskia is erg gespannen vanwege de komst van Carla Beusink van het adoptiebureau en krijgt het aan de stok met Steef. Ilyas heeft het helemaal gehad met Marwans onverantwoordelijke gedrag. Hij gaat de confrontatie aan.

Woensdag 30 juni

Bing, Nina en de kinderen zijn klaar voor hun trip naar Indonesië. Saskia vindt dat ze heel wat goed te maken heeft met Steef. Ilyas kan het gedrag van Marwan niet meer volgen. Shanti is onzeker over haar plannetjes.

Donderdag 1 juli

Shanti neemt de voorspellingen van de tarotkaarten lezer niet serieus, maar schrikt als er toch zaken uitkomen. Ludo heeft zich bedacht en wil toch het veilinghuis weer in zijn bezit krijgen. Richard houdt iets achter voor Billy.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 reacties
  1. Is de cliffhanger een week later? Op zich wel goed dat er dit keer nog niks is uitgelekt, hoewel het uiteraard over Ludo/Janine vs Billy/Richard gaat.

    1. De cliffhanger is inderdaad een week later op 8 juli. Dat er nog niets is uitgelekt, prima, maar ben bang als men vooruit kan kijken op Videoland snel de verhalen / lekken zullen komen.

    1. LV, ze gaan echt niets verklappen hoor. Gewoon blijven kijken,

      Want ik ben er heel zeker van, dat het spannend gaat worden.

Vorig artikel

Ludo zint op wraak

Volgend artikel
GTSTCourant - Billy de Palma

SPOILERS 5 T/M 8 JULI

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!