Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 28 november t/m 1 december

  Maandag 28 november

  Nola mag thuis verder herstellen, maar dat valt niet mee. Stefano is tevreden als hij weer een klik heeft met Ludo. Ondertussen raken Cato en Daan ook steeds beter bevriend. En gaat het Linda dan eindelijk lukken om Luuk te veroveren?

  Dinsdag 29 november

  De Verduyn-kinderen hebben het druk: Demi is van plan om wat extra’s te verdienen en gaat op zoek naar meer oppaskinderen. Ondertussen is Steef van plan om ook dit jaar gewoon Sinterklaas te vieren. Merel mag stage lopen op het politiebureau van Meerdijk en ontmoet haar stagebegeleider.

  Woensdag 30 november

  Merel roept de hulp in van de al veel te drukke Steef om een enorme blunder op te lossen. Rik raakt geëmotioneerd als Laura stelt dat liefde soms niet genoeg is om pijn te kunnen verzachten. Shanti trekt het werk in de Koning niet meer en vertrekt.

  Donderdag 1 december

  Ludo schrikt van het nieuws van Nina en Bing en onderneemt direct actie. Daan krijgt een nieuwe baan aangeboden en zal moeten nadenken over zijn toekomst. Rik zet een grote stap in zijn rouwproces.

  13 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Je gaat me niet vertellen dat Daan er nu misschien óók uitgaat, net nu het zo leuk is met hem en Cato.. Eerst doen ze het zo raar met Merel en Lynn en nu verpesten ze schijnbaar de verhaallijn van Daan en Cato, waaaaaarom 😣 Was juist zo’n leuke happy verhaallijn, vind ze echt heel leuk samen maar heeft geen 2 dagen mogen duren.

    • Klopt, Ed. Ik heb al in een eerdere reactie gemeld, dat Stefano achter dit baan aanbod zit.
     Laten we hopen dat Daan er niet intrapt.

     Want echt naar zijn zin heeft Daan het momenteel niet in het veilinghuis. Vooral niet toen Daan verhaal ging halen bij Ludo, na terugkeer van Stefano. Ludo zij dat als hij er niet mee eens is, het zijn goed recht is te vertrekken.

     Nou laten we hopen dat Daan ons behouden blijft in GTST.

     Nogmaals herhaal ik dat wat mij betreft Stefano Meerdijk kan vertrekken. Wat is dat karakter verschrikkelijk geworden of verprutst door de schrijvers.

     • Ik mag toch inderdaad hopen dat Daan blijft en het liefst very much in love met Cato!.
      En ja Moud, ook ik wil de slecht gespeelde en ongeloofwaardige Stefano zo snel mogelijk weer weg uit de serie, wat een flutslechterik na 2 topacteurs als Billy en Richard.

      • Helemaal mee eens! Heb alle reacties gelezen en laten we het hopen! Met een beetje geluk is het Stefano die vertrekt en Daan die blijft, mét Cato. Hij is inderdaad een naar karakter geworden, Stefano.

      • rene, las net dat die baan aanbod van / via Ludo aan Daan wordt gedaan. Vestiging Sanders in Milaan.

       Maar dat zegt natuurlijk niets. Stefano kan er natuurlijk toch nog steeds iets mee te maken hebben, maar het handig en slim via Ludo speelt.

       Ik hoop echt dat Daan het niet accepteert en lekker met Cato een relatie begint en natuurlijk in Meerdijk.

       Stuur Stefano maar naar Milaan 😁

  2. Ja dat denk ik ook. Ik heb een paar opties voor wie hij wekt. 1 Billy/Richard. Vergeet niet dat die nog wraak willen. Met die toestand met het Veilinghuis.
   2 Martiene Halfkamp. Misschien leeft ze nog en wil ze toch Ludo kapot maken.
   3 Nick. Dit lijkt me niet waarschijnlijk aangezien Nick en Stefano elkaar haten.

   • Ik denk eerlijk gezegd niet dat Richard en Billy hiermee te maken hebben.
    Ludo heeft Richard en Billy toch geholpen om te ontsnappen. Hun zouden juist Ludo dankbaar moeten zijn anders zat Billy vast voor moord op Leon en Richard zat dan ook nog in de bak.

  3. Daan krijgt een nieuwe baan aangeboden, voorzichtigheid is geboden.
   Kan zomaar een valstrik zijn van Stefano. Ik vertrouw die gozer voor geen meter meer.