donker

Spoilers 28 september t/m 1 oktober

GTSTCourant - Laura Selmhorst

Maandag 28 september
Nina reageert haar angst op Daan af. Bing kan alleen maar aan Nina denken. Anton weigert van het ergste uit te gaan. JoJo houdt zich groot ondanks Ilyas’ geplande vertrek. Demi maakt een fake profiel aan: wat is zij van plan?

Dinsdag 29 september
Janine wordt onder druk gezet door Richard. Nina en Bing voeren een moeilijk gesprek met hun kinderen. Anton ergert zich aan de veeleisende patiënte Judith. Ilyas bedenkt een onverwachte oplossing voor JoJo’s verlatingsangst.

Woensdag 30 september
Linda trekt tot Antons ergernis naar Judith toe. Julian maakt Demi’s situatie onbedoeld erger. JoJo wordt steeds enthousiaster over Australië, terwijl Ilyas juist begint te twijfelen.

Donderdag 1 oktober
Laura raakt van slag als ze een telefoontje krijgt van iemand die ze al heel lang niet heeft gesproken. Linda probeert Laura aan te sporen er voor Janine te zijn. Janine ziet haar leven aan zich voorbijflitsen


Total
7
Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

22 reacties
 1. Jullie hebben het allemaal mis. Geen Arnie geen Dennis geen Noud geen Sil of Stan of Jef. Het is Robert die terug keert in Gtst Meerdijk. Laats gelezen in het AD dat Robert terug keert ter gelegenheid van 30 jaar GTST.

 2. Demi raakt denk ik zwanger vandaar de gezinsuitbreiding dat Julian vertelden laatst. We krijgen waarschijnlijk een tienerzwangerschap.

 3. Oh nee, Linda viel na een ruzie met Morris tegen de punt van een tafel aan en vervolgens dacht Morris dat ze dood was en dumpte haar in een vuilcontainer 😬😬

 4. Ja in 2005 werd het lichaam van Arnie terug gevonden die dus als baby verwisseld was met Dennis. Misschien wel de slechtste wending in een verhaallijn uit de hele geschiedenis!
  Linda was toen inderdaad ook even terug om afscheid te nemen van Arnie en werd na een narcolepsieaanval door Morris in een vuilcontainer gedumpt (hoezo vergezocht?)

  Ik denk dat Laura bericht krijgt van Sil.

 5. Ze hadden Arnie’s lichaam toch teruggevonden in 2005 ofzo? Toen was Linda ook even terug uit Brazilië [ toen ging ze nog 1 keer met Robert naar bed en kreeg ze ruzie met Morris in t kantoor van Ludo ] en gingen ze Arnie echt begraven. Ze wisten toen al dat Arnie de biologische zoon was van Guus Tuinman en dat Dennis hun echte zoon is , maar Laura had nog een tandje van Arnie en dat bleek overeen te komen met t gevonden lichaam.
  Ik denk eerder aan Dennis , of kleinzoon Noud , maar t kan ook Tessel of Stan zijn. Allebei waren ze ook belangrijk in haar leven.

 6. Laura krijgt een telefoontje van iemand die ze al lang niet heeft gesproken 🤔 zou Arnie dan toch nog leven in de jungle van Venezuela 🤣🤣

  1. Jaren geleden (toen Laura nog catch and match had) kwam er het bericht uit Venezuela dat er een lichaam was gevonden.
   Na dna onderzoek in Nederland bleek dit inderdaad het lichaam van Arnie te zijn.
   In die tijd maakte Linda haar comeback en bleek narcolepsie te hebben, waar we vreemd genoeg nu niets meer van vernemen.

 7. Het GTST team blijkt wederom niet capabel te zijn om een fatsoenlijke serie te maken. Wie laat nou zijn grootste personage vermist worden, heel meerdijk in rep en roer, waarschijnlijk weken geen schermtijd, om im een kort lullig trailertje te spoileren dat hij nog gewoon leeft.

Heb je dit al gelezen?