Spoilers 29 april t/m 3 mei 2019

by GTSTCourant

MA 29/4
Door Daan wordt Riks leven flink ontregeld. Sjors voert een gemeen plannetje uit. Als JoJo de waarheid vertelt, wordt ze niet direct geloofd. Bing heeft een fijne verrassing voor zijn gezin. Laura krijgt allerlei verwijten naar haar hoofd geslingerd.

DI 30/4
Linda kan de romantiek tussen Anton en Shanti niet meer aanzien. Aysen probeert Zoë in te laten zien dat zij samen moeten werken. Amir is getuige van een aanslag en treft maatregelen.

WO 1/5
Anton en Shanti concluderen dat Linda totaal aan het doordraaien is. Rover wil voor Romy in de bres springen, maar wordt tegengehouden. Rik gaat met andere ogen naar Louise kijken. Janine en Nina leggen hun onenigheid bij.

DO 2/5
Lucas wijst Flo op de mindere kanten van hun kinderwensplan. Janine snapt niet waarom al haar therapie afspraken zijn gecanceld. Billy zoekt toenadering tot Ludo om erachter te komen hoe diep zijn conflict met Janine is

VR 3/5
Lana maakt een groot gebaar in de hoop dat JoJo zich met haar wil verzoenen. JoJo schakelt Rover in om het weer bij te leggen met Bing. Ludo ergert zich enorm als Janine hem negeert. Lucas boekt een ticket en liegt over zijn bestemming.


Lees ook:

8 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Linn
18 april 2019 18:12

Lijkt erop dat Rik erachter komt dat Daan zn broer is.

pop
19 april 2019 12:51
Antwoord op  Linn

Dat denk ik ook! misschien gaat hij samen met Zoe wel voor het kindje van Daan zorgen?

Ella
19 april 2019 13:48

Denk eerder dat lucas en flo louise gaan adopteren uiteindelijk. Ipv een kindje in india laten maken

GTSTFAN
19 april 2019 17:43

Zo het gaat steeds slechter tussen Ludo en Janine. En Linda is weer back.

Rob
22 april 2019 08:04

Laat please lucas en flo eruit gaan die voegen paa niks toe jojo is juist een leuk karakter lana daarintegen daag

Edd
22 april 2019 23:21
Antwoord op  Rob

Lucas en Flo voegen juist veel toe op dit moment! Jojo’s karakter is echt super oppervlakkig, laat haar maar op zoek gaan naar haar moeder. Ook een leuke reden om Stanley weer even terug te laten keren.

GTST-je
24 april 2019 21:33

Ben ik de enige die Rover’s gedrag niet trekt, met hoe hij Romy in bescherming neemt en haar volgt als een verliefde puppy. Hij gelooft haar woord en niet dat van Sjors terwijl hij die al langer kent. Plus ik vind Buddy Vedder veel leuker als Rover.

A.G.
6 mei 2019 14:58
Antwoord op  GTST-je

U bedield Amir.

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer