Spoilers 29 februari t/m 4 maart

by GTSTCourant

MA 29/02
Rover valt als een blok voor een onbekend meisje en zijn moeder heeft het door. Sam heeft een onvoldoende, dus komt ze in actie. Hein vraagt Rik om hulp. Is dit echt of is het een smoes om Rik uit te horen over Janine?

DI 01/03
Terwijl Wiet ontdekt waarom ze haar plannen zal moeten veranderen, drinkt Anna te veel en belandt in Jobs armen. Rover heeft een date. Anton helpt Sam door een weddenschap met haar aan te gaan.

WO 02/03
Sjoerd probeert via Sacha in de buurt van Teddy te komen. Nina wordt jaloers als ze ziet hoe leuk Noud en Sacha hun huwelijksplannen vormgeven. Rover wordt betrapt als hij het huis binnensneakt.

DO 03/03
Als Rikki hulp zoekt bij haar vader, twijfelt ze of ze haar geheim prijs moet geven. Sjors gaat met andere ogen naar Job kijken. Sacha ontdekt dat Anna een prima ceremoniemeester voor haar huwelijk zou zijn.

VR 04/03
Nina wil Sascha’s huwelijk overtreffen en vraagt daarom Maxime om hulp. Anton blijft doorvragen naar wat Sjoerd nu toch precies dwarszit. Aysen doet die moeite niet meer. Ze dumpt Sjoerds spullen bij Bouwhuis.


Lees ook:

4 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
GTST Meerdijk
16 februari 2016 19:08

Zijn dit nou mijn spoilers, die ik als antwoord van de spoilers van 22 t/m 26 februari heb geschreven?

18 februari 2016 14:06
Antwoord op  GTST Meerdijk

Het zijn de spoilers van TVGids.tv, waar ze altijd vandaan komen.

Mjo
18 februari 2016 12:37

Ja en wat is daarmee?? Ik ken geen Justin in GTST 😉

Anoniem
27 februari 2016 12:00

Wie is Justin

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!