Spoilers 29 januari t/m 2 februari 2018

MA 29/1
Q heeft een aanbidster. Laura verzwijgt dat ze afwijzing na afwijzing op haar sollicitaties krijgt. Als Lana spijbelt, merkt Sjors niet dat Lana de ware reden daarvan achterhoudt. Rik en Sjors krijgen steeds meer plezier in hun verzwegen samenzijn.

DI 30/1
Noud zoekt Kimberly’s gezelschap, maar treft Ludo die dit afkeurt. Rik en Sjors zijn zenuwachtig voor Lana’s reactie op hun grote nieuws. Linda gaat door het stof om het met Anton goed te maken.

WO 31/1
Aysen en Zoë hebben niet door dat Janine hun gesprek afluistert. Noud geeft eindelijk toe hoeveel hij voor Kimberly voelt. Bing probeert erachter te komen wat Amir nu van de relatie van Sjors en Rik vindt.

DO 1/2
Janine komt in actie na een politieoptreden. Alex confronteert Bing met nieuwe bewijsstukken. Bing maakt een beklemmende tijd door. Anton daarentegen begint langzamerhand te geloven in een toekomst zonder zorgen..

VR 2/2
Zoë komt iemand tegen die ze liever zou ontlopen. Hun ontmoeting verloopt ongemakkelijk. Bing blijft stuf zwijgen wanneer Alex blijft doorvragen. Sjoerd is zwaar teleurgesteld dat Anton niet in zijn ondernemerschap gelooft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

21 reacties
 1. Waarom krijgt Bing niet meteen een advocaat en waarom wordt een verdachte (geen dader nog he) in gevaar gebracht met zo een fobie.
  Nee, deze onzin mag nu wel stoppen en inderdaad dat geshop in de Lidl wordt ook een beetje te veel , alsof heel Meerdijk alleen bij de Lidl boodschappen doet …… ze mogen van mij wel naar het einde van GTST toewerken want het is klaar denk ik met de fantasie van de schrijvers……………jammer maar helaas.

 2. hoezo plaatsen ze winston post niet terug in gtst,geeft de hele tijd aan dat die wel zou terug willen keren,maak er dan een verhaallijn van dat het ze tweeling broer was ofzo,en robin terug ze gehandicapte broertje zag net seizoen 14 zo leuk was dat allemaal!vind zoiezo dat gtst met vroeger niks doet,zoals jon was toen in gtst maar die hoor je ook nooit over isabella of benjamin terwijl dat goeie vrienden van hem waren,ik stem gewoon voor meer oud gtst acteurs terug in gtst het word veeltste jong zo,

   1. Ja hehe dat weet ik,maar job heeft daar vroeger wel mee gehad,ik bedoel je hoor ze ook nooit over die gene ofz gewoon meer oud gtst acteurs terug is beter ook leuker voor de soap

 3. Wat een slechte verhaallijnen in gtst momenteel, zucht.
  Kijkcijfers dalen ook rap, misschien tijd voor wat anders en wat oudere acteurs.
  Terug naar de basis en minder hip.

 4. Mayke zou het idd ook wel gedaan kunnen hebben, dat ze waarschijnlijk een geheime affaire had met Jan, zij keurde alles goed en kwam steeds maar op voor Jan, dat best erg raar is, want je merkt toch van dat er iets niet klopt als iedereen problemen heeft met Jan en zij steeds maar het hand boven Jan zijn hoofd zet.

 5. Ben toch wel heel benieuwd wie het gedaan zou kunnen hebben, ik gok op Ludo! Die had nog iets af te rekenen met Jan namelijk ivm Kimberly! Of Mayke kan ook nog! Het is voor de hand liggend dat Bing, Anton, Laura, Amir of Zoë dit gedaan zou hebben.
  Afwachten maar weer!

  1. @Iris Ik verdenk ook Mayke. Zij is volgens mij niet helemaal pluis. Natuurlijk stond ze achter Jan in de strijd tegen Zoë en ontsloeg ze Aysen, maar dat kan allemaal afleiding geweest zijn. Ik hoop in ieder geval niet op zo’n slechte plottwist als toen bleek dat Bianca Ardil vermoord had. Dat was echt hopeloos slecht.

 6. Het maakt me eigenlijk niet uit wie het gedaan heeft zo lang het anton maar niet is want anton is (mijn menig) de leukste en beste personage van gtst

  1. @Iris en @EDD, ik sluit ook Loes niet uit. Na de aflevering van maandagavond 22.1 en de shortie van dinsdag 23.1 heb ik zo het vermoeden dat Loes meer weet dan dat we nu weten. Lijkt mij echt zo’n outsider, net zoals Mayke of de vrouw van Jan Maes.

 7. Zou het niet gewoon de vrouw van jan zijn geweest die zijn avontuurtjes dan toch niet pikte (anders was haar verschijnen in de serie ook zo overbodig eigenlijk) en anders inderdaad Lana .
  Maar het duurt me wel een beetje te lang als ik eerlijk ben want zo interessant en geloofwaardig vond ik de verhaallijn van die Jan ook weer niet , ineens was hij daar en baas van alles en bedreigd iedereen vanuit het niets……………heel rare onzinnige verhaallijn als je er echt even over nadenkt.
  Geen hond had ooit van die man gehoord en ineens is hij de big boss in Sanders land, no way.

 8. Het is een lastige situatie

  Als ik niet vooruit zou kijken, had ik ook Loes als dader aangewezen.
  Maar ze is zo loyaal aan Bing en lijkt alles voor hem over te hebben, dat ze zichzelf waarschijnlijk meteen zou aangeven op het moment dat Bing werd opgepakt. Ze had het eigenlijk alleen maar over Zoë en het “verraden” van Zoë, dat Loes het waarschijnlijk echt niet is. En ze hebben voor het vertrek van Nina een redelijke driehoek gecreëerd tussen Bing, Nina en Loes, dat ze daar echt nog wel mee verder willen als Nina weer terug is.

  Ik ga nog steeds voor Lana. Precies in de periode dat ze als puber is geïntroduceerd, vind de moord plaats, en Lana is hier ook nog ooggetuige van. Ik denk dat na de duw van Zoë, Lana hem toch is gaan helpen, maar er op dat moment toch iets is gebeurd, waardoor Lana het klusje heeft afgemaakt. Na de plons zien we Lana namelijk nog een keer schrikken en vind er nog iets plaats wat we niet zien.

  Of ze gaan weer voor zo’n slechte wending als met de exit van Bianca, maar ik denk dat we de meeste vaste personages wel kunnen uitsluiten

 9. Bing is niet de dader, de dader zal wel iemand zijn van wie je het niet echt verwacht. Bing als dader is te simpel. Ik denk dat Loes de dader is.

 10. Rik en Sjors eindelijk een relatie wat er natuurlijk wel aan zat te komen !! Maar goed ik denk toch dat bing de serie uit gaat omdat hij degene is geweest die jan heeft vermoord tenminste dat hoop ik !!!

error: Kopiëren is niet toegestaan!