Spoilers 29 januari t/m 2 februari 2018

MA 29/1
Q heeft een aanbidster. Laura verzwijgt dat ze afwijzing na afwijzing op haar sollicitaties krijgt. Als Lana spijbelt, merkt Sjors niet dat Lana de ware reden daarvan achterhoudt. Rik en Sjors krijgen steeds meer plezier in hun verzwegen samenzijn.

DI 30/1
Noud zoekt Kimberly’s gezelschap, maar treft Ludo die dit afkeurt. Rik en Sjors zijn zenuwachtig voor Lana’s reactie op hun grote nieuws. Linda gaat door het stof om het met Anton goed te maken.

WO 31/1
Aysen en Zoë hebben niet door dat Janine hun gesprek afluistert. Noud geeft eindelijk toe hoeveel hij voor Kimberly voelt. Bing probeert erachter te komen wat Amir nu van de relatie van Sjors en Rik vindt.

DO 1/2
Janine komt in actie na een politieoptreden. Alex confronteert Bing met nieuwe bewijsstukken. Bing maakt een beklemmende tijd door. Anton daarentegen begint langzamerhand te geloven in een toekomst zonder zorgen..

VR 2/2
Zoë komt iemand tegen die ze liever zou ontlopen. Hun ontmoeting verloopt ongemakkelijk. Bing blijft stuf zwijgen wanneer Alex blijft doorvragen. Sjoerd is zwaar teleurgesteld dat Anton niet in zijn ondernemerschap gelooft.

Total
0
Shares
21 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

GTST Meerdijk App: antwoorden en hulp maandag 15 januari 2018

Volgend artikel

GTST Meerdijk App: antwoorden en hulp woensdag 17 januari 2018

Heb je dit al gelezen?