Spoilers 29 november t/m 2 december

Maandag 29 november

Shanti hoopt dat Rik zijn gedachten over Billy wil bijstellen. Daan wordt door Ludo onder druk gezet. Steef boekt succes met zijn gamewedstrijden. En lukt het Saskia om haar gevoelens verborgen te houden?

Dinsdag 30 november

Saskia baalt als Roman en Julian vriendschappelijk met elkaar om gaan. Merel vindt het lastig om Marwan te zien. Lukt het Linda en Anton om hun fantasie los te laten? Daan zet alles op alles om Indra aan het praten te krijgen.

Woensdag 1 december

Is Henk blij met een onverwachte gast in Meerdijk? Tom moet naar het ziekenhuis. Richard doet er alles aan om Billy te vergeten. Billy en Pieter nemen Shanti mee naar de plek waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet.

Donderdag 2 december

Sinterklaas brengt een bezoek aan De Koning. Daan krijgt een belangrijke aanwijzing en gaat erop af. Anton en Linda hebben een verrassende mededeling voor hun collega’s.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 reacties
  1. Jef was 3 jaar geleden voor t laatst. 2 jaar geleden was Robert de Sint en vorig jaar werd er geen Sinterklaasfeest gevierd in gtst. Leuk dat Jef weer ff terug is.

  2. Is jammer dat Roman niet zo’n lieverdje is zoals hij zich nu voordoet tegenover Saskia. Toch vind ik wel dat Saskia met Roman een beter chemie heeft dan met Julian. Maar dat vind ik dan he.

    1. Ik vind Roman de meest ongeloofwaardige rol van de afgelopen jaren , wat een overbodig karakter en Juul en Sas zijn gewoon een leuk doorsnee gezin en daar heeft GTST behoefte aan , maar helaas moet dat ook weer kapot .

    1. Ja, dat is het PRECIES. De schrijvers weten niets voor hen te bedenken, en daarom worden ze er maar uitgeschreven. Terwijl er ZOVEEL mogelijk is… Anton heeft een eigen praktijk. Hij kan als dokter zoveel meemaken… Ik vind het een doodzonde. Zeker na al die jaren een vaste rol te hebben gehad… GTST was aan de beterende hand, maar inmiddels…

      1. De laatste jaren is Robert in de huid gekropen van de sint bij gtst. Ivm ziekte van acteur die je speelde. Dus het zal Robert wel weer zijn.

Vorig artikel

Saskia valt voor de charmes van Roman

Volgend artikel
GTSTCourant - Anton Bouwhuis

Komt er een einde aan het Bouwhuis-tijdperk?

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!