Spoilers 3 t/m 6 april

Rik de Jong GTST

Maandag 3 april

Steef probeert de politie te slim af te zijn, maar valt door de mand. Stefano stuurt een verwijtende mail aan Ludo en voelt zich euforisch. In huize Sanders gaan Janine en Ludo gewoon over tot de orde van de dag. Wat vindt Laura van het idee van Saskia en Shanti?

Dinsdag 4 april

Steef verrast Jonathan en Alex met een nederig en ijzersterk pleidooi. De vriendschap tussen Rik en Stefano wankelt. Linda probeert Laura en Henk ervan te overtuigen dat zij het beste alles kan regelen voor de aankomende bruiloft.

Woensdag 5 april

Nola liegt tegen Bing dat hij niet naar de generale kan komen en belt Janine dat ze het geregeld heeft. Bing gaat op zoek naar een plek in de buurt waar Stanley verder kan herstellen. Henk maakt Laura blij door stoer aan te kondigen dat hij over zijn vliegangst heen wil komen.

Donderdag 6 april

Nina vindt rust en acceptatie in yoga en verbaast Nola en Bing door haar boosheid te onderdrukken. Stanley is dolblij als Marwan hem komt helpen. Ze maken er samen een gezellige avond van. Luuk en Linda krijgen weer eens ruzie, nu weer over het runnen van de praktijk.

14 reacties
 1. Ik ben blij dat ik een week naar Kroatie ga. Ik heb het even gehad met deze soap zooitje

  1. Nee maar Manu heeft wel zijn ring gevonden en die is terecht gekomen bij Stefano. Hij heeft dus nog steeds een troef in handen, ik vond dat dat laatst wel erg makkelijk afgedaan werd. Die verhaallijn is vast nog niet klaar.

 2. Echt wanneer stoppen we met Stefano weg met hem. Stapt weer zoenend met Merel de lift in bij Rozenboom.
  Weg met die lozer hoop echt dat hij nu in zeer korte tijd naar Amerika of weet ik waar hern WEG MET DIE VENT.
  Zo slecht dit.
  En dan die Nina die Nola bij haar oma en opa weg houdt, ook zo slecht.
  Nola is oud genoeg om zelf te kiezen dus ik zeg kiezen voor oma en opa.
  Nogmaals ga wat aan deze bizar slechte verhaallijn doen.
  Stefano weg en nooit meer terugkomen en Nina en Bing helemaal tot aan de grond kapit maken.

  1. Rustig maar, het is maar een soap. En als je het zo’n slechte verhaallijn vindt, dan kijk je toch gewoon niet….

   1. Thea heeft gelijk en dan hoef je niet meteen te roeptoeteren “dan kijk je toch niet”, we volgen deze serie al jaren (ik vanaf de eerste aflevering) dus natuurlijk kijken we.
    Maar een absoluut feit is dat waar het acteren heel erg goed is geworden, is de rol van Stefano blijven hangen in het niveau van 20 jaar geleden, ik zeg dus ook weg met die slecht acterende man en aub nooit meer terugkomen.
    Ik las dat Robbert ook terug wil komen, nee laat ook maar weg die hoort bij een andere tijd en zijn comebacks hebben we nu al meerdere keren gehad en hij heeft niets meer te zoeken en toe te voegen in Meerdijk ,dat hij maar fijn zijn zoon Sil op gaat zoeken of zo.

 3. Ik vind de verhaallijn van Stanley zo slecht en zo slecht geacteerd. Slaat nergens op. En ja Nina aan de grond is beter. Ruzie met jou ouders kan, maar niet je kinderen bij opa en oma weghouden. Stefano mag voor mij wel voor reuring blijven zorgen hoor….

 4. Gaan we nou echt die verschrikkelijke Stefano alles vergeven.
  Ik zou hem echt graag heel snel zien vertrekken en ook prinses Nina met Bing en dat de kinderen worden opgevoed door Janine en Ludo. Beetje tempo met deze slechte verhaallijn.

  1. helemaal mee eens, weg met Stefano en het liefst dus zelfmoord zodat hij nooit meer terug kan komen en Nina …..alles kwijt en werken in de buurtsuper of in de bediening in de Koning, is een geweldige verhaallijn volgens mij.

   1. Ben bij Nina wel benieuwd naar een vervolg idd, laat haar maar eens keihard op haar bek gaan… en Stefano alsjeblieft z.s.m. weer richting New York!

    1. Net komende week in GTST gelezen en jawel hoor, Stefano blijft en alles komt gewoon weer goed straks.
     Ik vrees dat we de eerste jaren vast zitten aan deze vreselijk irritante rol en nog erger deze (no offence) slecht acterende man die alles opzegt alsof hij een robot is.
     Nina moet ook gewoon keihard op haar bek gaan nu, het heeft lang genoeg geduurd deze onzin verhaallijn, dus schrijvers maak er nu iets van en laat dat kind aan de slag gaan in de bediening of zo om de boel financieel te redden.

     1. Neeeeeee toch 😫 ik had zo gehoopt dat ie zou verzuipen dat we van Stefano zouden zijn verlost.
      Ik ben het zo met je eens dat hij een slechte acteur is,en had zo gehoopt dat na die slechte verhaal lijn en de ruzie met Rik hij nu eindelijk zou verdwijnen.

Reageren is niet mogelijk