Lynn Vegter GTST

Spoilers 3 t/m 6 oktober

Maandag 3 oktober

Merel heeft een ‘coole’ verrassing voor haar date met Lynn. Rik neemt een rigoureus besluit. Marwan raakt gestrest in de buurtsuper en schakelt de hulp van Henk in. Janine haalt Ludo over om een familiefoto te laten maken, maar dit loopt niet helemaal zoals Stefano had gehoopt.

Dinsdag 4 oktober

Wat is er aan de hand met Linda? Demi raakt geïrriteerd als niemand rekening houdt met de Tom-diensten. Stefano kan zijn frustraties niet onderdrukken. Daan en Cato komen dichter bij elkaar. Steef krijgt een goed advies van Julian.

Woensdag 5 oktober

Iedereen maakt zich zorgen om Shanti, maar ze weigert hulp bij haar vastgelopen rouwproces. Nola’s opvoeding zorgt voor nieuwe spanningen tussen Nina en Bing. Linda vindt een luisterend oor bij vriendinnen.

Donderdag 6 oktober

Henk is zijn oude beroep als marktkoopman nog niet verleerd en draait tot verbazing van Marwan moeiteloos een wereldomzet in de buurtsuper. De liefde tussen Merel en Lynn lijkt dan toch op te bloeien.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 reacties
  1. Zou goed zijn hier aandacht aan te besteden, is momenteel een actueel onderwerp, ook in de politiek.

   Maar in bovenstaande spoilers lees ik niets over Max en genderdysforie. Hoe kom je aan dat vermoeden?

   Weet wel enige tijd geleden, ik dacht op de dag van de bruiloft, dat Max een jurk of rok aan wilde, in iedergeval niet de kleren die gekocht waren voor Max/bruiloft.

   Maar ik ben het eens met @Monique, voor zo’n rol is Max iets te jong.

   1. Ik heb vooruitgekeken 😉
    Vandaar mijn vermoeden. Max is misschien te jong, maar de verhaallijn Jan zich ook richten op hoe de ouders en familie ermee omgaan. En ze kunnen ook een recast doen, ouder iemand Max laten spelen, in soap kan alles.

 1. Daan en Cato komen dichter bij elkaar? Hmm volgens mij krijgen die 2 wat! Niet dat ze bij elkaar passen, want vind nog steeds dat Nina bij Daan past. Maar Stefano zal er niet vrolijk van worden als Daan wat krijgt met Cato haha!

Vorig artikel

Goede Tijden, Slechte Tijden maakt kans op Televizier-Ster Impact

Volgend artikel

Video: Julian neemt afscheid van zijn gezin

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!