Spoilers 3 t/m 7 december 2018

MA 3/12
Sjors gaat door het stof in een poging om het bij te leggen met Amir. Bing blijkt een fervent aanhanger van het principe rust, reinheid en regelmaat. Janine heeft geen zin in Mark en werkt hem de deur uit. Rik en Daan kunnen niet bij elkaar in de buurt zijn.

DI 4/12
Nina heeft er genoeg van dat Amir zich blijft opdringen. Rover wil een alternatief Sinterklaasfeest organiseren in Boks. Rik neemt een dramatisch besluit en Maria is zo kwaad op Daan dat ze hem aan wil vliegen.

WO 5/12
In Boks wordt het sintfeest verknoeid. Totdat Marieke zich ermee bemoeit. Kimberly en JoJo willen Rover een lesje leren. Max huilt de hele avond en zijn ouders kunnen hem niet troosten, wat ze ook proberen.

DO 6/12
Aysen beleeft moeilijke momenten als Billy haar in een onmogelijke situatie plaatst. Lucas wil graag naar New York, maar Laura weigert zijn werk over te nemen in de De Koning. Janine biecht haar misstappen op aan Marieke.

VR 7/12
Jef en Q hebben ruzie over…gehaktballen. Als Bing en Laura er bij betrokken raken, loopt het uit de hand. Maria ziet hoe Rik en Zoë ijskoud met elkaar omgaan. Haar oplossing: Rik moet mee naar Canada.

33 reacties
 1. Ludo moet ingrijpen bij Janine en Marieke de laatste was heel erg goed als Klazien niks te merken van Dementie misschien is Janine ook wel ziek??

 2. Janine heeft het helemaal verpruts bij Marieke, nu ze er achter is gekomen dat Mark niet op zakenreis is geweest in Italie eigen schuld.Zowie kiest voor het geld van Daan en ze gaan trouwen en dan krijgt ze geen cent van Opa Stern die laat haar dan vallen en Rik wil haar ook niet meer terug ook eigen schuld.
  Max is een blank kindje dat kan niet fout van gtst

 3. Kan die Rover uit de serie, wat een walgelijke rol en slechte acteur. Hoor dat heel veel mensen zich aan hem ergeren als acteur. Buddy speelde de rol echt 100x beter

  1. 100% gelijk. wat een slechte acteur. past er helemaal niet in geen uitstraling…. helemaal niets…

  2. Ja vreselijk. Het lijkt wel alsof hij ook opeens een totaal andere persoonlijkheid heeft. Foute vrouwen manipulator. Terwijl in de tijd v Buddy rover gewoon een goeie gast was met wat naïviteit vanwege zn leeftijd

 4. Ik vind Nina veel beter bij Amir passen en Bing bij Sjors, hopelijk komt dit uit:)

 5. Lijkt misschien wel op een terugkomst voor Stefano. Lucas kan niet naar New York dus halen familie hem naar Meerdijk??

  1. lucas gaat na new york heb gelezen dat hij jeff om een gunst vraagt en jeff blijft wat langer in meerdijk dus lucas na new york en jeff in de koning

 6. Laat me raden en Amir is de enige die Max kan troosten lekker voorspelbaar weer.

  1. Amir is de vader Bing is niks en Max was eerst een blank kindje en nu een donker kind foutje van gtst

 7. Rik voorgoed weg hou is op gtst moet bij het oude blijven niet allemaal nieuwe rik is gtst

 8. Graag Rik voorgoed weg! Billy is een leuke rol maar heel graag Martine Hafkamp terug.

   1. Mooie stoeipoes en verder niks ze gaat failliet aan Ludo en dan is Ludo weer super rijk en een grote Villa

 9. Nou als die Nouw weggaat had die beter gelijk al weg kunnen blijven,zou wat wezen weer leuke acteur weg,allemaal nieuwe gtst word echt niet leuk meer zo alle vertrouwde gezichten weg,

 10. als rik weg gaat waarom is ie dan niet meteen weggegaan toen die ging revalideren komt die even terug om vervolgens weer te gaan zou wel jammer zijn

Reageren is niet mogelijk