Spoilers 3 t/m 7 december 2018

MA 3/12
Sjors gaat door het stof in een poging om het bij te leggen met Amir. Bing blijkt een fervent aanhanger van het principe rust, reinheid en regelmaat. Janine heeft geen zin in Mark en werkt hem de deur uit. Rik en Daan kunnen niet bij elkaar in de buurt zijn.

DI 4/12
Nina heeft er genoeg van dat Amir zich blijft opdringen. Rover wil een alternatief Sinterklaasfeest organiseren in Boks. Rik neemt een dramatisch besluit en Maria is zo kwaad op Daan dat ze hem aan wil vliegen.

WO 5/12
In Boks wordt het sintfeest verknoeid. Totdat Marieke zich ermee bemoeit. Kimberly en JoJo willen Rover een lesje leren. Max huilt de hele avond en zijn ouders kunnen hem niet troosten, wat ze ook proberen.

DO 6/12
Aysen beleeft moeilijke momenten als Billy haar in een onmogelijke situatie plaatst. Lucas wil graag naar New York, maar Laura weigert zijn werk over te nemen in de De Koning. Janine biecht haar misstappen op aan Marieke.

VR 7/12
Jef en Q hebben ruzie over…gehaktballen. Als Bing en Laura er bij betrokken raken, loopt het uit de hand. Maria ziet hoe Rik en Zoë ijskoud met elkaar omgaan. Haar oplossing: Rik moet mee naar Canada.

Total
23
Shares
33 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Heb je dit al gelezen?