Spoilers 3 t/m 7 februari 2020

Maandag 3 februari
Nina heeft een plan om haar huwelijk te redden, maar ze is daar wel veeleisend in. Saskia wil haar vader niet spreken. Julian komt met een nieuw huisdier thuis. Shanti ontdekt de reden van Riks frustratie.

Dinsdag 4 februari
Anton heeft heel wat te stellen met het onvoorspelbare gedrag van Linda. Bing ontploft wanneer hij ontdekt dat Nina hem en hun huwelijk niet serieus neemt. Lana wordt betrapt bij het schrijven van een afscheidsbrief.

Woensdag 5 februari
Puck stuit op weerstand als ze verhuisplannen heeft. Rik gelooft niet dat Bing hem ooit zal kunnen vergeven. Shanti stimuleert hem om toch actie te ondernemen. Ludo wil voor zijn dochter opkomen, maar Nina volgt liever haar eigen plan.

Donderdag 6 februari
Saskia moet iedereen tevreden houden in een overvol huis. Amir wil het niet, maar voelt dat hij Lana moet verraden. Bobby raakt in paniek als hij niets van Lana hoort. Er wordt gestemd over Puck: mag ze wel of niet in Het Paleis komen wonen?

Vrijdag 7 februari
Lana pikt een creditcard. Bobby doet een fatale ontdekking. Saskia voelt zich gemanipuleerd door haar dochter. Linda heeft familietips voor Sjors. Henk helpt iets te fanatiek met het opruimen van de flat. Valentijn ontdekt iets bij het grofvuil waar hij wel wat mee kan.

Total
12
Shares
11 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Johnny Kraaijkamp vanaf 31 januari te zien in GTST

Volgend artikel
GTSTCourant - Linda Dekker

Linda is in de overgang

Heb je dit al gelezen?