Spoilers 3 t/m 7 september 2018

Maandag 3 september
Aysen treft een halfnaakte man aan in huis. Ludo spreekt Bing erop aan dat hij zijn kinderen niet moet verwaarlozen. Kimberly kan het niet geloven wanneer ze benaderd wordt door een oude liefde. Janine maakt zich zorgen om Lucas’ gedrag.

Dinsdag 4 september
Aysen probeert op een ongebruikelijke manier aan baan te krijgen, maar Eduard Stern is een taaie. Riks revalidatie begint. Hij schrikt van de toekomst die hem voorgespiegeld wordt. Carlos wil zijn logee aan het praten krijgen over haar verleden.

Woensdag 5 september
Rik komt in de problemen omdat hij financiële dingen niet goed heeft geregeld. Lucas treft een nieuwe kans op geluk. Linda krijgt het verwijt dat ze belangrijke gebeurtenissen heeft verzwegen.

Donderdag 6 september
Lucas verzwijgt zijn diepste zorgen. Sjors heeft een nieuwe baan en stoot haar werkzaamheden voor Amirs stichting af. Anton vraagt zich af waarom Amir daarmee instemt. Aysen krijgt informatie over iemand, maar hoe betrouwbaar is de bron?

Vrijdag 7 september
Janine kan het niet aan als de zaak rond Nina geen prioriteit meer heeft. Bing krijgt te maken met een oplichter. Als CS in de problemen komt, concludeert Kimberly dat zij daar verantwoordelijk voor is. Door Marieke verandert de situatie in CS zelfs in een regelrechte crisis.


31
Laat een reactie achter!

PFZ

Carlos wilt info hebben van Bing, bang dat er vuiligheid aan het licht komt???? Hij heeft in iedergeval een vrouwelijke logee…. En die nieuwe Rover okee.. mensen hadden toch gezien de echte rover? Zou die dan weer terug keren?? En die Jan-jaap / jeroen wel raar dat hij in GTST weer een andere naam krijgt?? Terwijl in Nieuwe tijden hij nu opbiecht hij Janjaap is…. En die nieuwe vriend van Lucas … die was eerst iemand anders in gtst daarna was hij handlanger van Thijs… beetje ingewikkeld waren er geen andere acteurs? Net als HEIN van Janine die was op… Lees meer »

Remco

Ik denk dat Loes onderduikt bij die Carlos…wil niet gevonden worden. En is geïnteresseerd in Bing. Nina had hij toch wel gewoon naar ziekenhuis ofzo gebracht… politie…nee t is Loes

kim

ik denk dat marly er niet uit gaat want dan was ze niet terug gekomen toen ze met zwangerschapverlof ging …. dus of ze leeft gewoon of ze gaat dood .

Tim

Maria de Jong (moeder Rick) komt ook terug naar Meerdijk

Remco

Nina zit dus wsch met geheugenverlies bij die Carlos. Zelfde verhaallijn als in seizoen 1 met Simon Dekker (broer van Linda) toen die ook verdwenen was

nicky

dat denk ik ook ja omdat er ook staat haar en verder niks over nina alleen dat de onderzoekt stopt we gaan het zien 4 sept

A.G.

Corrisatie het begint 3sept weer.

nicky

dat van nina komt pas 4 sep als je dat leest lees je dat stuk dat carlos een vrouwlijke logee heeft

K.S

maar waarom staat Nina dan niet in de nieuwe intro?

nicky

ze staat in een kleinere foto wel bij ze leeft dat is een ding wat waar is

Lotte

Ik denk dat Nina uit gtst gaat, maar dat haar lichaam nooit wordt gevonden, zodat er nog steeds kans is op een terugkeer van Nina, mocht Markt dat willen

Lotte

Markt moet Marly zijn

Bamibal

Nina is er nog hoor heeft geheugen verlies een Spaanse man heeft haar

Vlinder

Als Nina toch nog leeft heb ze haar baby ook nog, heb je dan kans dat de liefde tussen Sjors en Amir de baby er tussen in komt.

Dennis

Nina heeft een shock overgehouden aan het voorval. Die Carlos is de gene die haar optijd had gevonden. Carlos wordt gespeeld door Joey Ferre.

Bekend is dat Dorian Bindels en Joey Ferre lange gastrollen zijn.

Brian

In de promo word aangegeven 4 nieuwe mannen. Tot nu toe tel ik er 3 : Floris Bosma (Rover) Dorian Bindels (Jan Jaap) En Roel Dilven

Jklnbji

Roel is handlanger van thijs en Dorian kan indd zijn Jan Jaap of hij speelt daar oo Jeroen

nicky

waarom laten ze die marieke der gang gaan in cs zij verziekt alles als het op zaken gaat

Vlinder

Duidelijk dus dat Nina dood is!

A.G.

Loes is dood zie cliffhanger.

Diana

Carlos wil zijn logee aan het praten krijgen over haar verleden. Wie is carlos?? Ik vermoed dat Nina de logee is.

nicky

het is wel een zij ja kan goed dat het nina is met geheugenverlies bij gtst weet je het maar nooit

anonymous91

zou kunnen dat hij haar net op tijd had gered, maar dat ze in shock is geraakt door dit drama bij autosloperij, en vandaar geheugenverlies

Kris

Denk eerder loes of Bing die ontsnapt uit het ziekhuis

Yoshi

Nina is dus overleden.
Dat mag wel duidelijk zijn. GTST heeft denk ik de eerste keer een tijdsprong gemaakt van 2 maanden over de zomer heen. Dat doen ze wel goed. Het zal misschien in de week wel uitkomen of Loes überhaupt nog word genoemd.

De castfoto zal eerdaags ook worden gepubliceerd en zal uitmaken of Marly nog deel uit maakt van de vaste cast.
Rik gaat er nier uit. Vind dit juist wel een interessante verhaallijn. Dit heeft hij nog niet gehad.

Zebje

Het kan ook zijn dat Rik komt te overlijden ondanks revalidatie. Maar misschien is Nina indd dood en niet meer dan een plas bloed en resten geplet vlees op de sloperij en kan dus nooit begraven / gecremeerd worden. En of Loes dood is zullen we voorlopig niet weten.

afra geurs

Ja ik hoor niks er an hoe t met Nina afloopt?