Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 3 t/m 7 september 2018

  Maandag 3 september
  Aysen treft een halfnaakte man aan in huis. Ludo spreekt Bing erop aan dat hij zijn kinderen niet moet verwaarlozen. Kimberly kan het niet geloven wanneer ze benaderd wordt door een oude liefde. Janine maakt zich zorgen om Lucas’ gedrag.

  Dinsdag 4 september
  Aysen probeert op een ongebruikelijke manier aan baan te krijgen, maar Eduard Stern is een taaie. Riks revalidatie begint. Hij schrikt van de toekomst die hem voorgespiegeld wordt. Carlos wil zijn logee aan het praten krijgen over haar verleden.

  Woensdag 5 september
  Rik komt in de problemen omdat hij financiële dingen niet goed heeft geregeld. Lucas treft een nieuwe kans op geluk. Linda krijgt het verwijt dat ze belangrijke gebeurtenissen heeft verzwegen.

  Donderdag 6 september
  Lucas verzwijgt zijn diepste zorgen. Sjors heeft een nieuwe baan en stoot haar werkzaamheden voor Amirs stichting af. Anton vraagt zich af waarom Amir daarmee instemt. Aysen krijgt informatie over iemand, maar hoe betrouwbaar is de bron?

  Vrijdag 7 september
  Janine kan het niet aan als de zaak rond Nina geen prioriteit meer heeft. Bing krijgt te maken met een oplichter. Als CS in de problemen komt, concludeert Kimberly dat zij daar verantwoordelijk voor is. Door Marieke verandert de situatie in CS zelfs in een regelrechte crisis.

  31 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Carlos wilt info hebben van Bing, bang dat er vuiligheid aan het licht komt???? Hij heeft in iedergeval een vrouwelijke logee…. En die nieuwe Rover okee.. mensen hadden toch gezien de echte rover? Zou die dan weer terug keren?? En die Jan-jaap / jeroen wel raar dat hij in GTST weer een andere naam krijgt?? Terwijl in Nieuwe tijden hij nu opbiecht hij Janjaap is…. En die nieuwe vriend van Lucas … die was eerst iemand anders in gtst daarna was hij handlanger van Thijs… beetje ingewikkeld waren er geen andere acteurs? Net als HEIN van Janine die was op het huwelijk van Sjors en Bing trouwambtenaar. Dus het komt dus vaker voor??? In de interviews over de GTST acteurs over hoe ze graag dood willen enzo verteld nina Ja met heel veel bloed enzo…. maar goed dit is aantal jaar geleden?? 31 Augustus vooruit kijken… BIOSCOOP of maandag afwachten………

  2. Ik denk dat Loes onderduikt bij die Carlos…wil niet gevonden worden. En is geïnteresseerd in Bing. Nina had hij toch wel gewoon naar ziekenhuis ofzo gebracht… politie…nee t is Loes

  3. ik denk dat marly er niet uit gaat want dan was ze niet terug gekomen toen ze met zwangerschapverlof ging …. dus of ze leeft gewoon of ze gaat dood .

  4. Nina zit dus wsch met geheugenverlies bij die Carlos. Zelfde verhaallijn als in seizoen 1 met Simon Dekker (broer van Linda) toen die ook verdwenen was

  5. Ik denk dat Nina uit gtst gaat, maar dat haar lichaam nooit wordt gevonden, zodat er nog steeds kans is op een terugkeer van Nina, mocht Markt dat willen

  6. Als Nina toch nog leeft heb ze haar baby ook nog, heb je dan kans dat de liefde tussen Sjors en Amir de baby er tussen in komt.

  7. Nina heeft een shock overgehouden aan het voorval. Die Carlos is de gene die haar optijd had gevonden. Carlos wordt gespeeld door Joey Ferre.

   Bekend is dat Dorian Bindels en Joey Ferre lange gastrollen zijn.

  8. In de promo word aangegeven 4 nieuwe mannen. Tot nu toe tel ik er 3 : Floris Bosma (Rover) Dorian Bindels (Jan Jaap) En Roel Dilven

  9. Nina is dus overleden.
   Dat mag wel duidelijk zijn. GTST heeft denk ik de eerste keer een tijdsprong gemaakt van 2 maanden over de zomer heen. Dat doen ze wel goed. Het zal misschien in de week wel uitkomen of Loes überhaupt nog word genoemd.

   De castfoto zal eerdaags ook worden gepubliceerd en zal uitmaken of Marly nog deel uit maakt van de vaste cast.
   Rik gaat er nier uit. Vind dit juist wel een interessante verhaallijn. Dit heeft hij nog niet gehad.

  10. Het kan ook zijn dat Rik komt te overlijden ondanks revalidatie. Maar misschien is Nina indd dood en niet meer dan een plas bloed en resten geplet vlees op de sloperij en kan dus nooit begraven / gecremeerd worden. En of Loes dood is zullen we voorlopig niet weten.

  11. Ik denk einde Nina voor nu. Niemand weet waar ze is, en de kijker denkt dat ze dood is. Ideaal voor Marly om ooit nog terug te keren!

    • ja precies die … ik denk dat marly er niet uit gaat want dan was ze niet terug gekomen toen ze met zwangerschapverlof ging …. dus of ze leeft gewoon of ze gaat dood .

     • Het kan ook zo zijn dat dit verhaal al vast stond voor marly’s zwangerschap. En dat ze dus terug moest komen voor haar laatste opnames.