Spoilers 3 t/m 7 april

GTST Spoilers

MA 3/4
Nina laat Bing geen moment alleen als hij in kritieke toestand naar het ziekenhuis wordt gebracht. Hij moet met spoed geopereerd worden. Ludo licht Maxime in over Bings verraad. Aysen start een onderzoek en komt uit bij Martine.

DI 4/4
Wanneer Rikki met school wil stoppen, doet Rik onderzoek naar de reden. Hij ontdekt nog meer over zijn dochter. Kimberly vraagt hulp aan Celia om nader tot Rover te komen. Rover en Sam realiseren zich dat Linda en Anton nog zielsveel van elkaar houden en beseffen dat het tijd is voor actie.

WO 5/4

Wanneer Aysen met audiobewijs tegen Ludo komt, weet hij dat hij diep in de problemen zit. Nina komt erachter dat de fusieplannen van haar vader bedoeld waren om haar man te testen. Job en Anna krijgen ruzie als hij vindt dat zij te veel, te lang en te heftig uitgaat.

DO 6/4
Sam en Rover starten hun plan om Linda en Anton weer te koppelen. Felix leidt Lucas af van zijn familieproblemen. Dit loopt voor Lucas uit op een vieze vernedering. Maxime is blij als haar kunst op waarde geschat wordt, maar is minder blij met man die dit doet.

VR 7/4
Bing wordt door een verpleegkundige onder handen genomen. Ludo overrompelt Nina: hij wil zijn kant van het verhaal vertellen. Kimberly heeft het moeilijk als Rover haar hulp wil bij het organiseren van een superromantische avond voor Celia. Sjors kan niet voor Martine verzwijgen dat ze er voor Bing wil zijn.


9
Laat een reactie achter!

bweidner

wordt weer een spannende week zo te lezen heb die week al bekeken waar bing wordt neergeschoten

Bea

Ik ben vaak slecht te verstaan help mij hierbij.

gtst

bing moet dus wel gewoon in de serie blijven hoor, anders kijk ik niet meer

liza

Die verpleegkundige van Bing zit zeker ook in het complot

Peter

Niks spannends aan ludo wordt opgepakt en zal worden veroordeeld

Gtst

Ik dacht laat ik hier eens gaan kijken…. maar zie dat je hier ook zo zeurt…..

Prezzo

Heerlijk nu Martine weer terug is

Gtst♡Rover

Ik heb heb echt zin in Vrijdag Rover en Celia ?????

Bob van ok

Ok