Spoilers 30 april t/m 4 mei 2018

MA 30/4
Amir neemt een grote beslissing waar hij Farah mee overrompelt. Bing maakt een ingrijpende keuze waar Nina niet zomaar mee akkoord kan gaan. Loes kan er niet meer tegen dat Bing geheimzinnig doet en bestelt iets illegaals in het buitenland.

DI 1/5
Laura is verbijsterd wanneer ze ziet dat Stanley een date heeft. Farah weet niet hoe ze zich moet gedragen in de buurt van Nina. Sjoerd eist dat Aysen haar schulden voldoet. Amir heeft er moeite mee de waarheid te moeten vertellen.

WO 2/5
Loes’ plan om Bing te krijgen, gaat een nieuwe fase in. Janine denkt een feestje te vieren met Nina, maar dat loopt anders. Zoë houdt het niet meer vol in gevangenschap. Kimberly krijgt een buitenlandse brief. Als reactie gaat ze plots overdreven romantisch doen met Noud.

DO 3/5
Zoë’s radeloze actie heeft gevolgen voor haarzelf, voor Alex en voor Rik. Lucas krijgt een duidelijk signaal dat er iets mis is met Kimberly. De trotse Amir en Farah stuiten op hoge kosten en weten geen oplossing. Maar dan bieden hun vrienden op originele wijze hulp.

VR 4/5
Sam moet vechten voor een stageplek. Rik laat zich niet wegsturen als Zoë niet weet om te gaan met een verrassend initiatief van hem. Stanley zoekt Laura op omdat hij iets op te biechten heeft. Ze besluiten eerlijk tegen elkaar te zijn. Sjoerd betrapt Aysen bij Anton.

Total
0
Shares
23 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Amir zaaddonor Bing en Nina’s kind?!

Volgend artikel

Spoilers 7 t/m 11 mei 2018

Heb je dit al gelezen?