Spoilers 30 december 2019 t/m 3 januari 2020

Er zijn weer nieuwe spoilers! In de eerste week van het nieuwe jaar neemt Shanti ongemerkt afscheid van Rik, probeert Amir het goed te maken met Sjors en is Billy de Palma zó erg teleurgesteld dat ze besluit Meerdijk te verlaten. Lees snel meer…

Maandag 30 december
Bing helpt zijn kinderen om geld te verdienen op de winterfair. Rik treft een oude vriend waarmee hij vroeger heeft samengewerkt. Shanti is slachtoffer van een verkeersongeluk. Om zijn zin door te drijven, sluit Daan Nina op.

Dinsdag 31 december
Shanti heeft het helemaal gehad met haar moeder en zou Billy het liefst uit Meerdijk zien verdwijnen. Nina is ervan overtuigd dat er een complot tegen haar gaande is. Bobby wil geen geheime relatie met Lana.

Woensdag 1 januari 2020
Nina was zo afgeleid dat ze vergat een sponsor te regelen voor haar modeshow. Lucas gaat onmiddellijk op zoek naar een geldschieter. Valentijn heeft een nieuwe aanbidder en Shanti neemt ongemerkt afscheid van Rik.

Donderdag 2 januari 
Billy de Palma is erg teleurgesteld dat ze besluit Meerdijk te verlaten. Lana en Bobby regelen een plek waar ze ongehinderd van elkaar kunnen genieten. Amir probeert het goed te maken met zijn vrouw Sjors.

Vrijdag 3 januari
De modeshow dwingt Janine om de gevolgen van haar ziekte onder ogen te zien. Valentijn nodigt Ludo ook uit voor de show, maar hij reageert terughoudend. Ondertussen verricht Nola ongemerkt een goede daad…

Total
44
Shares
32 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Heb je dit al gelezen?