Spoilers 30 januari t/m 2 februari

Maandag 30 januari

Demi’s gevoelens voor Jesse laaien op als hij lief naar haar luistert en een oogje dichtknijpt als Steef in het ziekenhuis langskomt met Dolly. Er is familieberaad in huize Sanders na Stefano’s ontvoering. Ook Nina en haar gezin zullen nu toch echt stappen moeten ondernemen als het gaat om hun veiligheid.

Dinsdag 31 januari

Henk bekent Laura hoe bang hij is om Saskia in te lichten over Jonathan. De nervositeit van het wachten op Stefano wordt Ludo bijna te veel. Nola voelt Ludo’s spanning en weet hem over te halen een spelletje te spelen.

Woensdag 1 februari

Terwijl Shanti vol passie begint aan een nieuw avontuur, beseft Rik dat bij hem de dagelijkse sleur juist weer begonnen is. Hij verzwijgt tegenover Bing dat hij geen plezier meer haalt uit zijn managementtaken en gaat toch maar weer aan het werk.

Donderdag 2 februari

Janine probeert Nina in te laten zien dat ze de politie zullen moeten inlichten. Ludo ontdekt waarom Nola niet meer wil praten met haar ouders. Hij belooft haar dat hij zal proberen te helpen het probleem op te lossen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 reacties
 1. Het zal wel loslopen allemaal in huize Sanders. Als je naar het gezicht van Ludo kijkt aan tafel met Janine,Stefano en LInda in de aflevering van 25 januari ,dan zit ie te denken. Hij denkt echt wel.
  Ik vind het wel grappig.
  En ik kijk ook niet alles. Veel lees ik in de spoilers.
  Wel ben ik van mening dat het wel erg vergezocht is allemaal.
  Schrijvers: dit kan toch wel anders.
  De andere verhaallijnen zijn goed, vooral Shanti en Rick. Werkelijk mooi neergezet.

   1. Ook ik vind het niet vergezocht. Inderdaad die sociale media, “maakt meer kapot dan dat je lief is”.
    Dat zien we nu wel weer.

    Wil nog eventjes kwijt, dat sommige verhaallijnen inderdaad lang duren, maar in het èchte leven zijn sommige kwesties of problemen ook niet gelijk (vandaag op morgen) opgelost.

 2. Zal Nina echt zo ver gaan om ook nog haar kids te laten ontvoeren en Bing ?

  Als dat echt gebeurd denk ik dat Bing meteen de scheiding aanvraagt en Nola niks meer met haar moeder te maken wilt hebben

 3. Ik vraag mij echt af in wat voor wereld peter van de vorst leeft. Toen hij aantrad als directeur zei hij dat gtst terug moest naar de kneuterigheid en meer realistisch moest worden zodat de mensen zich meer konden herkennen in de verhalen Nou ik geloof niet dat er veel mensen zullen zijn die zich in de idiote verhaallijnen van dit moment zullen herkennen.

  1. Ik zit iedere dag in stomme verbazing te kijken naar deze onzinnigheid , het meeste zap ik gewoon door omdat het zo ontzettend dom is.
   Echt jammer want eigenlijk toen Billy en Richard er in zaten was het acteerniveau en de verhaallijnen helemaal geweldig , maar nu met de slecht acterende Stefano en de debiele verhaallijn er in zijn we weer terug in de jaren 90 qua niveau.
   Waarom zeggend e acteurs er niets van die deze onzin moeten spelen?.

 4. Zou het wel leuk vinden als het méér wordt tussen Demi en die verpleger Jesse. 🙏
  Demi verdient wel weer wat geluk in haar leven. ❤️

  Knap hoe ze alles voor elkaar krijgt, (vaak) in haar eentje. School (huiswerk), verzorging kleine Tom en op andere kindjes passen en ook nog taken binnen het gezin Verduyn. 👍

 5. Ik hoop dat dit niet lang duurt. En dat Ludo er heel snel achter komt, dat Nina en Stefano er achter zitten. En dat Janine, dan ook eens optreed tegen Nina. Dat ze vindt dat Nina te ver is gegaan. En dat Nola ook heel boos is op Nina.

 6. Ben ik dan de enige die dit wel een geweldige verhaallijn vind? Alles wat Nina doet heeft te maken met haar verleden Ze doet ook precies wat Ludo ook heeft gedaan in al die jaren en ben dan ook heel benieuwd hoe het verder gaat en welke bijzondere dingen nog voorbij komen iets met een zwembad wellicht? Zal de cliffhanger uiteindelijk wel worden ook omdat deze verhaallijn vanwege omstandigheden(hartaanval van Bas) later en iets anders is gelopen Uiteindelijk horen dit soort verhaallijnen bij GTST als je al poosje kijkt weet je dat toch ook?

  1. Zelfs bij een soap kun je een heel klein beetje geloofwaardig blijven. Om als kijker naar een verzameling gestoorde mensen te kijken, is vervelend. En het hoeft niet. Je kan het natuurlijk als een camp circus benaderen maar dat is niet helemaal de bedoeling want ze willen soms ook nog een maatschappelijk thema voor het voetlicht brengen. Nog wat, mogen die liedjes ook weg? Om nou ook nog met slap ingezongen liedjes naar een bepaalde emotie geduwd te worden werkt niet echt hoor. Te erg.

   1. Kijk dan niet mr Knol. Het is om te ontspannen en u wind zich alleen maar op. Ik vind het een interessante verhaallijn. Ben benieuwd hoe dit afloopt.

 7. Yip ik ben het met alle reacties eens,waardeloze,ongeloofwaardige verhaallijn.
  Helemaal niet spannend maar gruwelijk irritant,en hoop niet dat het door gaat
  tot aan de cliff.

 8. Schijvers zijn een beetje van het padje af.Die hele familie is koekoek.Ludo is natuurlijk wel vaker kapot gemaakt maar dat het dit keer van zijn eigen princesje af komt.Dat is juist de clue van de hele verhaallijn.Hij heeft totaal geen idee meer waar hij het zoeken moet en dat maakt hem helemaal waus in zijn kop.Maar gtst kennende maakt 1 van die 2 wel weer een domme fout en hangen ze.Verhaallijn van shanti en rik heeft me dit seizoen het meest geboeit.Eeerst helemaal van de kaart shanti,rik die zich ervan distantieerd maar uiteindelijk liefde ovewint alles.

 9. Damn diep triest die 2 met name Nina.
  Wat een hypocriete trut is dat zeg. Van Stefano verwacht je wel dat het een rat is maar Nina is nog erger met deze actie. Ik hoop zo dat Ludo ze nooit meer moet na dit. En meteen onterven en laten oprotten met niks geen enkele cent. En Janine ook meteen op laten donderen als ze achter dit staat. Ludo is solo beter af dan zo”n judas familie.

  1. Als aanvulling dat samengesteld gezin van Nina rammelt ook aan alle kanten en staat op instorten. Grote vreemdganger die Nina. Als ik bing was dan was ik allang al weg. Wat ik hoop is dat alles uitkomt dochter nola weg bing en Nina uitelkaar en geen papa meer. Zou perfect zijn. Stefano eindigt weer in New York zonder centen eind goed al goed.

  1. Ja triest man. Ludo is net terug van dat gezeik met booreiland willen ze hem weer para maken. De schrijvers zijn wel diep gezonken met dit als verhaallijn. Bah echt smerig. Had dan echt Billy of Richard teruggehaald ipv dit. Of Ludo zijn vader desnooods haha

 10. Hoe lang gaan ze de verhaallijn Ludo, Stefano, Nina weer rekken? Tot de cliff? Dieper als dit kan gtst niet vallen. Wanneer ik in de spoilers lees dat er schot in de zaak komt ga ik misschien weer eens kijken. Toedeloe gtst.

error: Kopiëren is niet toegestaan!