Spoilers 30 januari t/m 3 februari

MA 30/1
Rover brengt Kimberly op een idee om Noud te imponeren. Thijs mag het ziekenhuis uit en heeft een verrassing voor Rikki. Nina haalt Bing over om naar de persconferentie van Ludo te gaan.

DI 31/1
Job en Sjoerd hebben iets uit te leggen als Anna foto’s ontdekt waar zij samen op staan. Bill wil er voor Sam zijn en krijgt steun van iemand waar hij dat niet van had verwacht. Sjoerd laat zich gaan in de auto van Anton.

WO 1/2
Maxime hoort Bill een zakelijk voorstel doen aan Ludo en treedt meteen op. Sam probeert met een hobby haar verdriet om Olivier een plekje te geven. Anton ziet dat het niet goed gaat met Sjoerd.

DO 2/2
Sam is spoorloos verdwenen: Linda en Bill gaan op zoek. Kimberly grijpt in als Lucas door Maxime betutteld wordt. Er wordt lacherig gedaan over Jobs status als BN’er, totdat er een bloedmooie dame binnenloopt.

VR 3/2
Rikki en Thijs krijgen goed nieuws. Maxime krijgt het voor elkaar dat Janine argwanend wordt tegenover Bill. Kimberly hangt een zielig verhaal op bij Noud om eindelijk een kamer in Toko te kunnen krijgen.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 reacties
Vorig artikel

Spoilers 23 t/m 27 januari

Volgend artikel
Inge Ipenburg - Martine Hafkamp

Inge Ipenburg voor langere tijd terug in GTST

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!