Spoilers 30 november t/m 3 december

Demi Verduyn GTST

Maandag 30 november

Terwijl Rik en Stefano herinneringen ophalen, bereidt Shanti zich voor op de bruiloft. Richard probeert Billy over te halen om samen te werken. Daan krijgt hoop op een hereniging met Nina.

Dinsdag 1 december

Rik en Shanti beleven de bruiloft van hun dromen. Tiffy maakt zich zorgen om Daan. Daan beseft dat hij Louise in gevaar heeft gebracht. Richard wil de inhoud van Ludo’s testament achterhalen. Janine ontvangt een oude brief van Ludo.

Woensdag 2 december

Nina schrikt van wat haar vader haar nalaat. Anton vreest dat Janine geen tijd neemt om te rouwen. Demi voelt zich niet lekker. Richard zet zijn lichaam in om te krijgen wat hij wil.

LEES OOK: DEMI RAAKT ZWANGER!

Donderdag 3 december

Laura dringt Henk en Lydia een date op. Rik en Shanti hebben zin in elkaar, maar worden continu onderbroken. Tiffy heeft Daan door en is vastbesloten hem te helpen. Daan schrikt als hij een interventie krijgt.

24 reacties
 1. Jaja ludo leeft volgende week dinsdag aan het eind van de testement voorlezing krijgt nina te horen tot ze het veilinghuis erft en dan zie je ludo op de bank liggen op een boot he is a life

 2. Een jaar of 20 geleden heeft de actrice die Lydia speelt een klein gastrolletje gehad. Ze had een date met Meneer Harmsen. Aflevering 1175

   1. Ja zou kunnen zo ver ben ik nog niet met de oude afleveringen. Bij aflevering 1175 ging het om een hele kleine rol, van hooguit een paar minuten. maar Bartho had ook een andere kleine rol voordat hij Jef ging spelen,net als Elle van Rijn die ook later Valerie speelde.

  1. Opnames van Wie is de Mol zijn al afgerond. Deelnemers zijn nog steeds niet bekend gemaakt. Bovendien iedereen moet zijn of haar mond houden tot her einde van de (serie) uitzendingen, anders krijgen ze een boete.

 3. Ik vind Marwan en Demi zo leuk samen, jammer dat ze een leeftijdsverschil spelen in de serie..

  1. Ja, lijkt mij leuk zo rondom kerst. Als kerstcadeautje onder de kerstboom 🌲 voor ons allen als fans.
   Ook rondom de jaarwisseling zou leuk zijn.

 4. Wat zou het leuk zijn als Rikkie en Job terug komen voor de bruiloft van hun vader!

  1. Van rikki is het al bekend dat ze terug komt job geen idee in iedergeval is jord knotter niet porren voor een terugkeer

   1. Is het al zeker dat rikki tijdelijk terugkeert voor de bruiloft van zijn vader?

    1. Yep. Rikki komt samen met haar gezin naar Meerdijk om de feestelijke trouwerij bij te wonen.
     Bron: RTL.

Reageren is niet mogelijk