Spoilers 30 september t/m 4 oktober 2019

Maandag 30 september
Janine deelt haar donkerste vermoedens met Nina. Nina reageert op een onverwachte manier. Rik denkt te weten waarom Daan niet wil verhuizen naar een eigen woning. Puck neemt een artistieke beslissing die ongunstig kan uitpakken voor LaNina.

Dinsdag 1 oktober
JoJo trekt haar conclusies als ze het idee heeft dat ze door Valentijn gepiepeld wordt. In haar werk ontbreekt het Puck aan zelfvertrouwen, maar Daan is niet van plan om haar aan te laten modderen. Janine moet een enorme teleurstelling verwerken.

Woensdag 2 oktober
Lucas merkt dat Amir heel erg opziet tegen de lotgenotengroep en komt met een oplossing. Rover verwijt Valentijn dat hij misbruik maakt van JoJo’s diabetes. Hij treedt hier hard tegen op. Bing weet Sjors op het rechte spoor te zetten.

Donderdag 3 oktober
Amir heeft het idee dat hij zijn eigen gevoelens verloochend heeft. Daan regelt op handige wijze woonruimte voor Louise en zichzelf. Kimberly helpt Harma door haar op de meest botte manier in het openbaar te laten verschijnen.

Vrijdag 4 oktober
Als Shanti voelt dat ze voorgelogen is, probeert Billy haar wanhopig te paaien. Zelfs met zijn beste vriend Anton wil Ludo het niet over Janine hebben. Laura en Kimberly werken samen aan een positieve doorbraak bij Harma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 reacties
    1. De huidige afleveringen zijn nog voor de zomer opgenomen (toen de actrice van Lana een pauze had vanwege de eindexamens). Denk dat het nog zeker een maand duurt voordat ze er weer is.

error: Kopiëren is niet toegestaan!