Spoilers 31 december 2018 t/m 4 januari 2019

MA 31/12
Laura en Jef moeten na hun debacle in De Koning verantwoording afleggen bij Lucas. Ludo wijst meteen naar Marieke als er een nieuw dreigement is, maar Janine neemt het op voor haar zus. Tiffy moet kiezen tussen een afspraakje met Anton of Jojo.

DI 1/1
Anton had niet op Linda gerekend in zijn plannen voor 1 januari. Nu Lucas de bovenverdieping van zijn kroeg wil verbouwen, heeft Daan snel geld nodig om andere woonruimte te bekostigen. Hij voert daarom de druk bij Bing op.

WO 2/1
Q slaat dicht als hij een pikante fotoshoot moet doen. Lana grijp in om haar vriendje te helpen. Zoë heeft steeds meer behoefte aan contact met haar vader. Rik is jarig, maar wil er dit jaar helemaal niets aan doen.

DO 3/1
Amir en Sjors vinden het een positieve stap als Bing hen vraagt op Max te passen, maar er zit meer achter. De sfeer in Huize Sanders is uiterst kil, maar ondanks alles vindt Janine niet dat Marieke daar de schuld van is.

VR 4/1
Aysen brengt Mark op een idee over de verblijfplaats van Marieke. Als de verwarde vrouw eenmaal is gevonden, snapt niemand hoe het zo ver heeft kunnen komen, laat staan dat Marieke’s versie van het verhaal geloofd wordt.

Total
5
Shares
33 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Kerstverrassing voor Anton Bouwhuis: dochter Tiffy staat voor de deur!

Volgend artikel

Wat gaat er gebeuren tijdens de wintercliff van 2019?

Heb je dit al gelezen?