Spoilers 31 december 2018 t/m 4 januari 2019

MA 31/12
Laura en Jef moeten na hun debacle in De Koning verantwoording afleggen bij Lucas. Ludo wijst meteen naar Marieke als er een nieuw dreigement is, maar Janine neemt het op voor haar zus. Tiffy moet kiezen tussen een afspraakje met Anton of Jojo.

DI 1/1
Anton had niet op Linda gerekend in zijn plannen voor 1 januari. Nu Lucas de bovenverdieping van zijn kroeg wil verbouwen, heeft Daan snel geld nodig om andere woonruimte te bekostigen. Hij voert daarom de druk bij Bing op.

WO 2/1
Q slaat dicht als hij een pikante fotoshoot moet doen. Lana grijp in om haar vriendje te helpen. Zoë heeft steeds meer behoefte aan contact met haar vader. Rik is jarig, maar wil er dit jaar helemaal niets aan doen.

DO 3/1
Amir en Sjors vinden het een positieve stap als Bing hen vraagt op Max te passen, maar er zit meer achter. De sfeer in Huize Sanders is uiterst kil, maar ondanks alles vindt Janine niet dat Marieke daar de schuld van is.

VR 4/1
Aysen brengt Mark op een idee over de verblijfplaats van Marieke. Als de verwarde vrouw eenmaal is gevonden, snapt niemand hoe het zo ver heeft kunnen komen, laat staan dat Marieke’s versie van het verhaal geloofd wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

33 reacties
 1. Nou die man die stond te gluren heb ik dus ook gezien. Ik denk dat het die de beer of hoe heette die toch is. En wat was zn echte naam weet iemand dat? Is het niet die Bob die nu als vader van Zoe mail contact heeft. Ik weet wel nog dat hij n probleem met Aysen, Rik en Bing had, kan me alleen niet herinneren of er ook iets tussen hem en Ludo en/of Janine speelde.

 2. Zo te zien is die ene man Jos!! Als je goed kijkt heeft ie lichte ogen en rosig haar precies hoe Jos eruit ziet en hij kent ze alle 5

  1. Ja Jos jeetje ik dacht dat ie dus Bob heette, kon even niet op zn naam komen. Maar volgens mij was hij het ook hoor, ik denk alleen dat hij dan toch ook de pa van Zoe is.

   1. Inderdaad @Tonia en @Mvdh.
    Wordt eens tijd dat Bing een poos de bak in gaat en niet steeds met z’n criminele activiteiten wegkomt.

 3. Is die wintercliffhanger al geweest? Want de spanning is er weer helemaal uit. Ik dacht na dat boek en die rode enveloppen en dat gedoe met die Billy dat het steeds spannender zou worden richting de wintercliffhanger. Dus nu vraag ik me af of hij al is geweest, want nu gaat het weer nergens over. En kijk videoland dus ben nu bij 28/12. Had er meer van verwacht vanaf dat Billy verhaal en het boek van Janine….

  1. Het boek gaat zich rond tiffi en Marieke afspelen en niet billie. tiffi voert alles yit marieke krijgt de schuld .

   en ja de 5 tal heeft allemaal een link met tiffi

   1. Huh? Waarom Tiffy? Uit wraak voor Loes ofzo? Kende zij Loes? Ze was wel op de bruiloft, maar de link mis ik totaal. Het zou wel het gezelschap dat uitgenodigd was verklaren. Die waren allemaal op Loes uit.

    1. tiffy link met de 5 tal sjoerd der half broer die raar deed op de bruiloft daar was rick en bing de vriend van aysen zijn ex . ludo Jannie en bing familie van lucas wie lang voor tiffy heeft verzwegen dat hij homo was en hif heeft. maar na zien van oudjaarsaflevering kan het idd niet meer

   2. Tiffy heeft geen link met hun hoor, en de aflevering van 31 december zie je een man staan terwijl tiffy binnen zit dus die kan het niet zijn

    1. tiffy komt uit waar ze een relatie had met lucas maar later achter kwam van dat hij hif had en nog eens homo (ludo en janiene ) en aysen bing Rick hebben allemaal.iets met sjoerd gemeen wie raar deed op de bruilofd

 4. Bing is de laatste jaren erg veranderd qua karakter, ik zit nu alleen maar te hopen dat hij gesnapt word. En dan alles kwijt gaat raken en misschien Meerdijk gaat verlaten, als sinds hij getrouwd is met Nina is het een verschrikkelijk karakter. Ik kijk meestal weg als hij in beeld komt, maar voor de rest ben ik erg blij met de komst van Tiffy. En ben ik benieuwd hoe het verder gaat met Marieke, de actrice die het speelt en Caroline spelen erg goed.

  1. Helemaal mee eens, Marieke maakt de hele soap de afgelopen maanden 😀 Helaas ben ik bang dat het niet heel lang meer gaat duren voor ze haar opsluiten of doodspuiten xD

 5. Ik denk juist dat Marieke niet de dader is. Maar dat de daadwerkelijke dader het doet lijken alsof het Marieke is. Makkelijk doelwit. Niemand die Marieke geloofd maar uiteindelijk blijkt Marieke toch de waarheid te vertellen. Denk ik.

  Betreft Bing ja dat vind ik ook, erger me kapot aan hem. Het mooiste geschenk krijgen van Amir en dan doe je dit.
  Ach ja soap he.

 6. Ik had al zo’n idee dat Marieke de schuldige is. En Bing is ook weer een viezerik om Amir zo te pakken. Ik hoop dat Bing keihard afgestraft wordt.

  1. Ben eens benieuwd . Anton heeft Bing wel in ziekenhuis gezien. Nina heeft gezien dat Bing het pasje had . En Aysun heeft Amir afgeraden iets te zeggen tegen de beveiliging . En als Amir slim is . En dan mag iedereen weten dat het zijn zoon is .?

error: Kopiëren is niet toegestaan!