Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 4 t/m 7 april

  Maandag 4 april

  Rik wordt overrompeld als Shanti de scheiding zo snel mogelijk wil afhandelen. Daan wordt door Ludo onder zijn hoede genomen. Nu Julian een advocaat nodig heeft, doet Saskia een beroep op Laura.

  Dinsdag 5 april

  Door het gedoe met Julian raakt Saskia volledig de draad kwijt. Rik neemt een drastisch besluit waardoor Shanti niet weet wat ze moet. Het zit Nina niet lekker als Bing iets voor haar achter lijkt te houden.

  Woensdag 6 april

  Robin raakt onverwacht haar woning kwijt en is dringend op zoek naar een slaapplek. Merel krijgt bij haar eigen problemen hulp van een onverwacht persoon. Janine gaat langs bij Bing om zijn kant van het verhaal te horen.

  Donderdag 7 april

  Tegen alle regels in neemt Lynn haar buurvrouw mee naar huize Sanders als Ludo en Janine een weekendje weg zijn. Shanti zet Rik onder druk om de scheiding rond te krijgen. Bing biecht zijn grote geheim op aan Nina.

  25 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Merel wordt denk ik verliefd op Lynn. Marwan zijn verhaal is uitgespeeld die zal denk ik ook naar Morokko terug gaan.

  2. Ik hoop dat Robin bij Lynn komt wonen, lijkt me heel realistisch dat Merel zal bemiddelen en Lynn zich dan veiliger voelt..
   Daan gaat verder om meerdere redenen niet accepteren dat ze al bij hem komt wonen

  3. Ik vind het zelf wel eens vreemd dat er nooit meer gerept wordt over de moord die Rik gepleegd heeft. Of de moord die Laura heeft gepleegd toen met cleo. Lijkt allemaal als sneeuw voor de zon verdwenen. Dit terwijl je zoiets in het echt ook niet zomaar vergeet

   • Is toch toen hetzelfde wanneer was dat jaren terug, toen die vrouw van Jef vermoord werd door Rene, toen waren ze met zijn vier. Laura Janine, Barbera en ik weet niet meer hoe die vrouw van Jef heet 😆 Daar word ook nooit meer over gesproken wat er toen gebeurt is.

  4. Als ze dit met het personage Rik doen mag Rik er van mij ook uit, wat een slapjanus maken ze er van.
   Misschien is het wel de bedoeling dat hij een tijdje er uit gaat want als ik er zo over nadenk heeft hij eigenlijk amper een echte verhaallijn de laatste tijd.

   • Rik is een hartstikke leuke man!!!!! Je moet je schamen!
    Kruip maar terug in het donkere hol waar je vandaan komt 🙂

   • Met je eens rene.

    Maar er worden op dit moment wel meerdere personages beetje raar neergezet.

    Noem er eentje: Saskia weet toch wie Roman heeft vermoord. Maar zegt niets en laat haar man Julian doodleuk onschuldig in de cel zitten er probeert via Laura een advocaat te regelen.

    Of begrijp ik iets niet.

    • Ja Moud het is heel vreemd allemaal , het lijkt alsof de schrijvers het even niet meer weten .
     Laten we hopen dat het allemaal weer goed komt met nieuwe inspiratie van de schrijvers en ik denk dat we van de nieuwe huishoudster ook nog wel een verrassing zullen krijgen want daar klopt iets niet aan.

     • Wat die huishoudster betreft heb ik ook een raar gevoel bij.

      Op zich een aardige vrouw, maar iets zegt mij, die is er met een bepaalde opdracht. Spioneren!

  5. Ik hoop echt niet dat Rik en Shanty gaan scheiden,ze zijn veel te leuk samen.
   En de verhaallijn vind ik wel wat overdreven dat Rik vanwege een baby nu weg wil,
   ze houden toch van elkaar,vind het een beetje vreemd.

   • Mee eens! Als er 1 persoon is die en nooit wreemd zal gaan en nooit zijn vrouw zal verlaten voor een kind is dat rik wel.De schrijvers zetten personage rik zo ontzettend verkeerd neer dat ik er zelfs moeite heb om naar te kijken.