Spoilers 4 t/m 7 september

Maandag 4 september

Ludo stuurt Janine en Merel weg omdat hij alleen wil zijn met Stefano. Julian ontdekt dat Steef zijn studie wil uitstellen. Jonathan weet waarom en is het daar absoluut niet mee eens. Elisa springt weer bij in De Koning.

Dinsdag 5 september

Als de riolering weer kapotgaat in De Koning, moet Julian aan Shanti opbiechten dat hij gisteren zelf heeft geprobeerd het probleem op te lossen. Ludo incasseert Stefano’s woorden. Linda krijgt van Luuk de vrije hand om het interieur van de boot aan te passen. Bing en Nina hebben het moeilijk met een vraag van Manu.

Woensdag 6 september

Nina is vastbesloten om indruk te maken op Monica en Gerd-Jan. Laura maakt zich steeds meer zorgen om Henk, maar tegen Linda zegt ze dat ze zich prima voelt en geen hulp nodig heeft. Linda vertrouwt het niet en besluit haar te achtervolgen.

Donderdag 7 september

Ludo vraagt aan Elisa of ze fulltime voor hem wil werken. Steef wordt door Jonathan op het idee gebracht om bij het corps te gaan, tot afkeuring van Julian. Shanti wil van Rik weten of Bing heeft gezien dat Mats iets heeft gestolen in Boks.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 reacties
 1. Hoera GTST is weer begonnen en eerste spoilers staan er weer op.. Leuk zin in een nieuw goed Goede Tijden Slechte Tijden seizoen met mooie,, spannende, romantische, onwerkelijk, realistische, enzovoort enzovoort daar verheug ik me echt op met mooie verhaallijnen en goede acteurs die spelen zoals de schrijvers en mensen die daarover gaan het graag willen.
  Wat ik ook hoop is leuke reacties die echt gaan over GTST beetje speculeren over wat er komt in zo maar echt wat van mij helemaal weg mag blijven is:

  Het gezeur over die acteur moet eruit of die speler mag voor mij verdwijnen op wat speelt die acteur slecht of overdreven net als de roep Oh mag weer terugkomen zou zo leuk zijn.!! Ook het gezeur om vrijdag terug heeft weinig zin dat gebeurt toch niet! Mocht je helemaal klaar zijn met GTST en het niet meer willen zien helemaal prima maar je hebt geen afmeld plicht hier ofzo dus Stop gewoon
  Tot zover en mijn gezeur en ik hoop echt op leuke tijd hier met reacties die echt over de spoilers de serie gaan die ertoe doen
  Veel kijkplezier Groetjes van Truus

  1. Dit is dus wat ik bedoel Prima dat Mats meteen mag vertrekken van jou maar helaas de schrijvers hebben bedacht dat Mats erin komen en blijft Waarom dan melden zo jammer van deze leuke site dit soort opmerkingen
   Oh nog even ja jou mening maar soms mag je wat je vind houden😉

  1. Ik denk dat zij geen van drieën iets met de flexwet van doen hebben. Dan hadden ze moeten vertrekken na 24 maanden en die tijd is voor hen alle drie al lang voorbij.

   1. Nee de flexwet is na 36 maanden, 3 jaar. Dus dat kan best, aangezien de Verduyntjes in 2020 in de serie kwamen. Cas is er onlangs al 6 maanden uit gegaan.

Vorig artikel

Belandt Stefano in een rolstoel?

Volgend artikel

Luuk vraagt Linda ten huwelijk

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!