Spoilers 4 t/m 8 december

MA 4/12
Zoë wordt op het werk betrapt door haar meerdere en probeert zich er met een smoes uit te draaien. Kimberly komt met cadeaus, maar niemand heeft oog voor haar. Nina voelt zich hier schuldig over. Rikki en Sjoerd hebben geen zin in een interventie, en toch is dat precies waar ze in belanden.

DI 5/12
Op de Sinterklaasviering in De Rozenboom gaat het helemaal mis. Q liegt tegen Sam over op wie hij verliefd is. Laura krijgt Anton in zijn ondergoed te zien. Raakt zij daarvan opgewonden misschien?

WO 6/12
Nina baalt als Kimberly niet thuis is en ook de telefoon niet opneemt. Samen met Bing start ze een zoektocht. Aysen, Noud en Lucas worden op pad gestuurd. Kimberly krijgt bericht over de verblijfplaats van haar vader.

DO 7/12
Amir bewijst dat hij een kundig arts is en Anton is erg trots op hem. Aysen verwijt zichzelf dat ze veel te veel met Sjoerd en zijn problemen bezig was, waardoor ze geen oog had voor andere dingen.

VR 8/12
Sam wordt aan het denken gezet als hij ziet hoe Q met Rikki omgaat. Abel voelt zich alleen staan als Aysen zijn vraag om hulp afwijst. Linda twijfelt of ze Rover moet inlichten over wat er met Kimberly gebeurd is.

Total
0
Shares
40 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

GTST Meerdijk App: antwoorden en hulp maandag 20 november 2017

Volgend artikel

GTST Meerdijk App: antwoorden en hulp woensdag 22 november 2017

Heb je dit al gelezen?