Spoilers 4 t/m 8 juni 2018

MA 4/6
Als Mark aan zijn schilderij begint, gaat het meteen mis. En dat net op het moment dat de opdrachtgever langs wil komen. Nina liegt over het slikken van de vitaminepreparaten en doet een ovulatietest.

DI 5/6
Sam organiseert een surprisefotosessie voor Sjoerd en Aysen, maar stuit op tegenwerking. Marieke beweert dat ze bestolen is. Nina gaat half Meerdijk door op zoek naar Amir. Ze heeft hem dringend nodig voor iets intiems.

WO 6/6
Linda verbiedt Q om zich met Sams afscheid te bemoeien. Sjoerd voelt zich rot als hij Amir teleurstelt, maar hij kan niet anders. Mark schrikt enorm wanneer Marieke aan een grote bekentenis begint.

DO 7/6
Sjors wil van Lana weten waarom ze haar verklaring bij de politie heeft ingetrokken. Aysen probeert Zoê te overtuigen van haar omstreden theorie over Lana. Zoë ziet dat er een kans is dat zij niet naar de gevangenis hoeft.

VR 8/6
Zoë twijfelt of Rik onverminderd loyaal aan haar is. Ook heeft ze het gevoel dat Aysen aan het ontsporen is. Bing bedreigt Aysen, maar zij laat zich niet intimideren. Dan richt hij zich op Sjoerd.

Total
0
Shares
18 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

GTST onthult moordenaar Jan Maes: Loes!

Volgend artikel

Sam verlaat Meerdijk op 6 juni: exit Stijn Fransen?

Heb je dit al gelezen?