Spoilers 4 t/m 8 november 2019

Maandag 4 november
Janine durft, zelfs bij haar beste vrienden, niet toe te geven waar ze mee zit. Rik verzorgt een perfecte avond in De Koning. Rover treft voorbereidingen voor een romantische avond. Valentijn chanteert Bobby.

Dinsdag 5 november
Anton ontdekt iets over Janine en leeft met haar mee. Als Ludo hier getuige van is, trekt hij de verkeerde conclusies. Rover en JoJo geloven niet dat Lucas het vol kan houden om een modelvader te zijn.

Woensdag 6 november
Daan doorziet dat Rik een oogje heeft op Shanti. Nina baalt van Daans gedrag en reageert dit af op Bing. Lucas kan niet geloven wat Rover, JoJo en Kimberly hem geflikt hebben. Puck heeft een huurachterstand en geen geld.

Donderdag 7 november
Daan manipuleert Puck zodat hij er voordeel bij heeft. Als Manu een ongeluk heeft gehad, kan Bing Nina alsmaar niet bereiken. Shanti confronteert Rik met wat ze over hem heeft gehoord. Billy baalt van Shanti’s mannenkeuze. 

Vrijdag 8 november
Janine en Anton hebben samen een geheime afspraak. Sjors is verontrust als ze denkt dat Lana iets met Bobby wil. Als Lana een make-over wil, vraagt JoJo zich af of ze niet te ver gaat. Valentijn wordt jaloers als Lana flirt. 

Total
12
Shares
6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Heb je dit al gelezen?