Spoilers 4 t/m 8 april

MA 4/4
Aysen hoopt een geheim te ontrafelen door het zaaien van angst. Bing begrijpt niet waarom Maxime aanschuift bij een werkoverleg. Rikki vindt dat Sjoerd moet stoppen met zijn opdringerige gedrag. Ludo doorziet Janines plan, omdat hij haar door en door kent. Toch wil ze iets buiten zijn zich houden.

DI 5/4
Maxime en Bing bestrijden elkaar door Nina te beïnvloeden. Tijdens een gezellige meidenavond wordt Anna uitgedaagd om haar grenzen te verleggen. Rover vlucht weg als hij Benthe tegenkomt. Zijn vrienden hebben pas veel te laat door dat het niet goed met hem gaat.

WO 6/4
Sam wordt als aanstormend sporttalent gevraagd voor een interview. Linda weet niet goed hoe ze de losgeslagen Rover moet aanpakken. Anna komt haar match weer tegen, maar nu in het daglicht. Job ontpopt zich als redder in nood.

DO 7/4
Rik geeft zijn onverbloemde mening over het interview van Sam. Janine raakt in paniek als de lift plotseling stopt en het licht uitvalt. Anna en Job doen elkaar een belofte en verbreken die vrijwel meteen weer. Als Sam niet wil luisteren, kiest Linda voor een genadeloze aanpak

VR 8/4
Anton is Rovers kinderachtige gedrag zat. Hij wil dit bijsturen en gaat de confrontatie aan, maar dat loopt uit de hand. Janine krijgt hulp om aan haar bewakers te ontsnappen. Maxime weet bij Nina vertwijfeling te zaaien over de samenwerkingen van Bing en Sjors.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 reacties
Vorig artikel

Vanaf 28 maart in de Meerdijk App: De zoektocht naar Hein

Volgend artikel

Bas Heerkens: Hein zet heel Meerdijk op zijn kop

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!