Spoilers 5 t/m 8 april

Maandag 5 april

Nina wil Bing sparen als de kinderen mee willen doen aan de Meerdijkloop. Ilyas en Marwan hebben Daans horloge nog niet gerepareerd en vrezen dat ze hun huis uit moeten. Shanti geeft Daan een schop onder zijn kont.

Dinsdag 6 april

Shanti wordt overdonderd door Daans bekentenis en durft Rik niets te vertellen. Bing draaft door in zijn training voor de Meerdijkloop. Ludo’s opmerkelijke gedrag baart zowel Anton als Linda zorgen. Janine en Anton willen dat Ludo professionele hulp zoekt.

Woensdag 7 april

Janine vreest dat Ludo er slechter aan toe is dan hij beweert. Daan en Shanti staan tegenover elkaar na zijn bekentenis. Laura en Henk krijgen te maken met een onverwachte matchmaker. Billy eist aandacht van Richard.

Donderdag 8 april

Demi heeft de knoop doorgehakt en wil nu toch zelf voor haar baby gaan zorgen. Julian en Saskia weten alleen nog van niets, maar die situatie blijkt onhoudbaar. Janine heeft hulp nodig en licht Nina in over haar plan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 reacties
  1. Met je eens. Dan wil ze het kindje houden en dan weer niet.
   Maar ik krijg wel de indruk dat Demi het moeilijk heeft met hoe Julian en Saskia ermee omgaan. Is ook niet erg handig als je ouders ieder een andere mening hebben. Dan nog het gedoe met die vriendinnen.
   Voor zo’n jong meisje is dat wel erg lastig allemaal.

  2. Ik denk dat Demi een goede achterban mist. Haar ouders denken allebei een andere kant uit. Merel is enthousiast, maar Steef wordt steeds meer teruggetrokken. Pesten op school. Waarom zegt Saskia niet: ‘Meis, alles komt goed, de baby komt in een gezin vol liefde en we gaan allemaal helpen!’ In plaats van steeds ‘Het is jouw kindje hé, we helpen wel, maar het is jouw kindje hé…’ Sta gewoon achter je dochter en werk samen als gezin. Dat zouden de makers juist moeten laten zien, want tienermoederschap komt nog vaak voor en het zou goed zijn als dat eens stabiel in beeld wordt gebracht.

  3. Eigenlijk ik ook steeds meer, het duurt te lang en die lange stiltes steeds van haar als mensen met haar praten.
   Ja dat doen de schrijvers, maar ze is nu gewoon een heel vervelend plaatje om naar te kijken en ik wil steeds doorspoelen als ze al in beeld lijkt te komen.

  1. Kan wel zo zijn, maar ik heb zo het vermoeden, dat Daan alleen met Shanti aanpapt, om z’n dochtertje Louise te kunnen zien.
   Was ook al afgelopen dagen te zien. Daan speelt met de gevoelens van Shanti, omdat hij heel goed weet dat Shanti, Louise maar moeilijk kan missen of afstand van haar kan nemen.

   1. Toch denk ik dat het gebeurd en verzwijgt dit tegen Rik ze doet alsof het van hem is. Billy zal wel dit in Shanti in praten dat ze moet doen alsof het kind van Rik is.

   1. Een hele tijd terug hadden ze in het echt aan gegeven dat ze niks wouden met elkaar in de serie. Dan lijkt het me sterk dat het dan toch gebeurt..

    1. Klopt, North. Dit hebben ze samen vertelt in een interview, dat ze in GTST geen relatie willen.

     Ik zie dat dus ook niet snel gebeuren.

    2. Ze zijn de acteur en actrice, niet de schrijvers.
     Uiteindelijk hebben ze helemaal niks te zeggen over de verhaallijnen en de richting die de personages op gaan. Ze hebben alleen de kans een suggestie voor een verhaallijn te doen, maar dit is meestal al voor lange tijd vooruit gepland

     1. Dorien en Bertrie hebben hun relatie op Valentijnsdag 14-02-2020 bekend gemaakt. Dus al ruim één jaar.
      Kan mij niet voorstellen dat verhaallijnen al één jaar van te voren geschreven zijn laat staan bekend bij de actrices en acteurs.

      Ook denk ik dat de schrijvers best openstaan voor eventuele ideeën of aanpassingen mits onderbouwd én in goed overleg met actrices en acteurs.
      Je wilt ook dat je cast tevreden is en met plezier zijn of haar rol speelt.

     2. Ben het helemaal met je eens! Acteurs etc hebben echt wel wat te zeggen als het om verhaallijnen gaat.. Ik weet niet of jullie die droom van Lucas nog kunnen herinneren? Dat hij Noud kuste, Ruud kwam er in het echt zelf mee om dat te doen.

     3. En dan gaat het toch gebeuren, in de maand trailer van april is te zien dat ze voor het eerst zoenen, maar dat was ook wel een beetje te verwachten

     4. Daan zoent shanti, en ik denk vast niet dat ze er in mee gaat. Maargoed je weet het nooit met gtst.

     5. Ik bedoel je naam Juize ipv huize, nadeel van de automatische woordenboek van google

error: Kopiëren is niet toegestaan!