Spoilers 5 t/m 9 februari 2018

by GTSTCourant

MA 5/2
Aysen eist dat Zoë zich aan het vriendinnenpact houdt. Sjors heeft een verrassingsuitje voor Rik bedacht. Anton zoekt bevestiging van zijn onschuld bij Sjoerd en Amir. Goed nieuws voor Bing. Laura krijgt een update over de werkomstandigheden in De Rozenboom.

DI 6/2
Zoë voelt zich de veroorzaker van een ruzie tussen Bing en zijn vrienden. Loes grijpt haar kans en wil er voor Bing zijn. Kimberly hoopt dat haar vriendje meer tijd voor haar heeft. Sjoerd hoort de ware reden waarom Noud Kimberly telkens afhoudt: Ludo.

WO 7/2
Zoë heeft niet door dat Aysen een verborgen agenda heeft als ze ingaat op een uitnodiging. Linda krijgt meer verantwoordelijkheden in De Rozenboom, maar durft Laura hier niet van op de hoogte te brengen. Aysen bluft en dreigt om een afspraak voor elkaar te krijgen.

DO 8/2
Als Q merkt dat Sam geen fotowerk durft in te sturen voor een stage in de VS, gaat hij eigenwijs te werk. Laura is blij als ze Janine kan assisteren. Ze heeft niet door dat ze Janine eigenlijk tegenwerkt. Kimberly wordt teleurgesteld door Noud.

VR 9/2
Amir zit er heel erg mee dat hij ruzie heeft met Bing. Lucas heeft een enorm personeelsprobleem in De Koning. Sjors verrast Rik met een citytrip. Rik verbergt dat hij het daar benauwd van krijgt. Lana spijbelt en zwerft door het winkelcentrum. Het gaat steeds slechter met haar.


Lees ook:

5 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
tim
27 januari 2018 09:56

LOES MOET BLIJVEN ALS VAST KARAKTER.

Jim
30 januari 2018 01:33

Bing moet Loes ballen, haha!

Marieke
6 februari 2018 12:31

Loes was eerst een grijze muis met een paardestaart en nu lijkt ze een soort Nina 2.0. Van mij mag deze Sjors blijven die andere originele heeft altijd zo’n blik alsof ze moet poepen.

Julia
8 februari 2018 19:20

Loes moet idd verder gaan met Bing.
Kan Nina weer wat met Noud beginnen
Kimmie laat zich “troosten” door Sjoerd
Aysen kan dan iets krijgen met collega Alex.

Eind goed al goed en er zijn meteen twee nieuwe vaste personages in de serie

Julia
11 februari 2018 14:41

Denken/hopen jullie ook dat Loes Bing weet te verleiden?

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!