Spoilers 5 t/m 9 maart 2018

MA 5/3
Alex wordt aangepakt als hij Anton iets te veel het leven zuur maakt. Aysen probeert haar oud-collega bij te sturen. Linda kan er niet bij dat Sam haar stage heeft afgezegd. Lana verrast Amir met een positief plan. Sjoerd doet een boekje open over Antons gewelddadige verleden.

DI 6/3
Sjors kan het niet aan als Lana hysterisch wordt. Ze huilt uit bij Bing, terwijl Lana een levensles leert van Amir. Ook Rik komt met een advies voor de impasse waarin moeder en dochter zitten. Er wordt een ingrijpende beslissing genomen door de Langevelds.

WO 7/3
Bing krijgt een intieme foto onder ogen met daarop… Nina. Hij gaat op onderzoek uit. Lucas raakt totaal in paniek als hij denkt dat Kimberly dingen heeft weggegooid waaraan hij grote emotionele waarde hecht. Zoë zoekt afleiding in hard werken.

DO 8/3
Als Aysen verder wil komen met haar onderzoek, begint het met smoezen, dan komen de leugens en vervolgens gaat ze nog veel verder. Loes heeft hulp nodig van Kimberly en Lucas om een plan van Bing te stoppen. Pas als Janine aandringt, verwoordt Ludo hoe hij nu tegen de zakenwereld aankijkt.

VR 9/3
Anton verwijt de politie tunnelvisie en geeft zijn advocaat opdracht om daar doorheen te breken. Laura reageert haar frustratie af op iemand die er eigenlijk ook niet veel aan kan doen. Aysen doet een ultieme poging om door de geheimhoudingsplicht van Deborah heen te breken.

Total
0
Shares
21 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Heb je dit al gelezen?