Spoilers 5 t/m 9 november 2018

Maandag 5 november 2018
Q heeft een leuk maar lastig uitvoerbaar idee voor Lana’s verjaardag. Laura helpt Zoë, maar met tegenzin. En dus loopt het mis. Wanneer Janine Marieke betrekt bij de research voor haar boek, valt er een gewonde. JoJo weet Nina te verrassen met haar creativiteit.

Dinsdag 6 november 2018
Aysen komt oog in oog te staan met Billy de Palma die haar totaal niet vertrouwt. Aysen begeeft zich in het hol van de leeuw en moet zich door kritische vragen heen worstelen. In het begin is Nina heel blij met haar babyshower, tot ze op sabotage stuit. Kimberly wordt verrast, maar ook teleurgesteld door Noud.

Woensdag 7 november 2018
JoJo krijgt te maken met racistisch gedrag. Lucas heeft zichzelf niet in de hand wanneer hij Flo met een andere man ziet. Lana’s verjaardag dreigt in het water te vallen. Mark kan de aftakeling van Marieke niet aan.

Donderdag 8 november 2018
Het moet Zoë’s grote dag worden maar er dienen zich meerdere problemen aan. Eduard heeft een kostbaar erfstuk voor Daan. Wanneer Rover in een opwelling begint te zoenen, is de dame in kwestie dolblij.

Vrijdag 9 november 2018
Als Daan een blauwtje loopt, moet hij zijn fantasie aanspreken voor een oplossing. Noud stelt Kimberly zwaar teleur. Aysen maakt een grote inschattingsfout bij haar undercoverwerk. Nina krijgt slecht nieuws.

21 reacties
 1. Dat slechte nieuws is natuurlijk dat Bing nog niet thuis is en op het punt staat te gaan bevallen Amir helpt haar met de bevalling.

  1. haha nope, het slechte nieuws dat Nina krijgt is dat Noud het heeft uitgemaakt met Kimberly omdat hij nog van Nina houdt

 2. Gtst wordt steeds meer een kinderserie met die jonge goedkope acteurs en kinderachtige verhaallijnen. So boring

  1. Typ hier je rben het volkomen met je eens….heb de laatste maanden niet meer gekeken en ik heb niets gemist …

 3. Oké ik weet dat Marieke ziek is, maar die opmerking tegen Jojo ging veel te ver.

 4. Zou leuk zijn als Noud&Nina weer bij elkaar komen, Noud heeft er weer zin in. Dan ga ik weer fulltime kijken ?

   1. ik denk dat het zo gaat lopen dat noud en kimberley uitelkaar zijne nd at hij nina terug wilt maar nina kiest en blijft bij bing en dat noud dan ervoor kiest om meerdijk te verlaten

 5. Ze proberen real life topics weer te geven in GTST maar het komt soms zo geforceerd over dat het net van die opgevoerde school toneelstukjes lijken.. vooral dat met Flo. Wel jammer.

  1. Vergeet Lucas niet in deze verhaallijn.

   Het is goed dat men aandacht heeft voor het milieu en de gevolgen van de opwarming van de aarde. Maar men kan het ook overdrijven. Maar dat is niet alleen in GTST zo, ook in de “echte wereld” slaat men door, teveel willen in (te) korte tijd. Over de kosten die op de burger afkomen/moeten gaan opbrengen, zullen we het maar niet hebben.

 6. gaat Flo ook net zo snel uit de serie als Carlos? Ik begin me behoorlijk te irriteren aan dat duurzame geneuzel.
  Lucas en Flo die even gaan bepalen hoe Anton en Linda moeten leven…

  Deze verhaallijn is net zo irritant als toen met Lovetree

  1. Met Lovetree?? Jij gaat terug in de tijd zeg! Maar ik heb de oplossing voor je hoor: gewoon niet kijken!!

   1. Zeker lang terug! Dat geneuzel tussen Dorothea en Charlie ging maar door.

    Nee hoor, want andere verhaallijnen zijn wel prima. Céline!

  2. Vergeet al dat kutgezeik om dat tyfusbankje niet. Dat moest ook veels te lang duren

Reageren is niet mogelijk