Spoilers 5 t/m 9 december

MA 5/12
Op een mysterieus Sinterklaasfeest is het Laura die lacht. Er is namelijk een grote levende surprise die op haar wacht. Bill doet zijn best om Anton in te pakken. En wie zet Ludo toch te kakken?

DI 6/12
Janine kan het geheim van Lucas niet langer verzwijgen. Ze moet iemand in vertrouwen nemen. Ludo ontdekt dat er iets mis is in de boekhouding van Sanders Inc. Wie verdenkt hij? Kimberly luistert Malena af.

WO 7/12
Het gaat niet goed met Sanders Inc. Het bedrijf komt weer negatief in de publiciteit. Ludo weet niet meer goed wat hij moet doen. Om zijn eigen hachje te redden besluit Bing om met Marcus samen te werken.

DO 8/12
Rover krijgt verschrikkelijk nieuws te horen. En dan wordt hem ook nog gevraagd om niets door te vertellen. Sam hoort de mooie beloftes van haar vader. Anton gelooft echter niets van Bills goede bedoelingen.

VR 9/12
Er is een heuse mannenstrijd aan de gang in huize Bouwhuis. Die verdeelt alle bewoners van het huis in twee kampen. Olivier staat voor een dilemma met Sam. Rover probeert de vriend van zijn zus daarin te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 reacties
error: Kopiëren is niet toegestaan!