Spoilers 5 t/m 9 juni

MA 5/6
Sjoerd helpt Bram van zijn zwemangst af. Tot grote vreugde van Rikki. Maxime liegt als Janine wil weten of ze Bill leuk vindt. Bill heeft dubbel pech. Rover voelt zich verraden door zijn vader.

DI 6/6
Sjoerd gaat op de vuist als hij hoort wat Aysen heeft gedaan. Ludo zoekt een baan, maar zijn verleden zit hem daarbij in de weg. Felix ontdekt dat Lucas een heel belangrijke beslissing voor hem heft achtergehouden.

WO 7/6
Bing is het slachtoffer van een wraakactie: Boks wordt kort en klein geslagen. Maar door wie? Er zijn beveiligingsbeelden. Rik twijfelt of hij zijn undercoveractie vol kan blijven houden. Nina vraagt Aysen om hulp.

DO 8/6
Noud krijgt een verontrustend bericht van Becky. Hij wil meteen helpen. Rik wordt veiligheidshalve voor een onmogelijke keuze gesteld. Felix en Lucas merken dat het dansen tussen hen in staat.

VR 9/6
Maxime ziet een kans om Ludo én om Bill te helpen, maar dan moeten de twee kemphanen wel een deal willen sluiten. Noud krijgt hulp bij het checken van de betrouwbaarheid van Becky. Rover verknoeit een deal.

Total
0
Shares
21 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

De comeback van Martine Hafkamp: top of flop?

Volgend artikel

Veel personages betrokken bij zomercliffhanger GTST

Heb je dit al gelezen?