Spoilers 6 t/m 10 januari 2020

GTSTCourant spoilers

Er zijn weer nieuwe spoilers! In de tweede week van 2020 heeft Eva een mooi diner voor Janine geregeld, biedt Daan Nina zijn hulp aan en accepteert Nina Lucas’ ontwijkende gedrag niet meer. Lees snel meer…

Maandag 6 januari
Eva heeft een mooi diner voor Janine geregeld, maar heeft het zelf heel moeilijk. Nina probeert zonder ruzie een gesprek met Bing te voeren. Lucas krijgt slecht nieuws te horen. Bing vraagt Sjors om juridische bijstand.

Dinsdag 7 januari
Lana probeert met een smoes uit huis te ontsnappen. Linda heeft meteen argwaan als ze Anton plezier ziet maken met een andere vrouw. Rik probeert Shanti af te leiden van haar verdriet door een ijskoud initiatief. Hij is echter zelf slachtoffer van zijn actie.

Woensdag 8 januari
Het komt Lana heel goed uit wanneer Laura zich vergist. Amir en Sjors moeten het eens zien te worden over haar activiteiten voor Bing. Daan biedt Nina zijn hulp aan. Puck moet een stiekeme actie verborgen zien te houden. Merel heeft een klik met JoJo.

Donderdag 9 januari
Saskia stuurt de kinderen weg als ze bezoek krijgt. Linda en Shanti vinden het toch moeilijk om in elkaars buurt te zijn. Rik vindt het moeilijk om aan een vriend werk te vragen, maar doet het toch. JoJo verwijt Bing dat hij zijn kinderen niet serieus neemt.

Vrijdag 10 januari
Janines goedbedoelde plannen groeien haar boven het hoofd wanneer ze meerdere afzeggingen krijgt. Nina accepteert Lucas’ ontwijkende gedrag niet meer. Bing werkt Puck weg, zodat hij en zijn kinderen kunnen gaan en staan waar ze willen.


19
Laat een reactie achter!

Kaasstengel

Ik verwacht dat Daan zich nog wel even met Nina blijft bemoeien en dat iedereen haar straks uitkotst.
De Billy verhaallijn is klaar dus wat heeft Daan anders te doen?

Moud

Kan natuurlijk ook zijn dat iedereen uiteindelijk Daan uitkotst.

Let maar op, als Ludo achter de activiteiten van Daan komt, kan hij z’n borst nat maken.
Dat geldt overigens ook voor Bing, want die is ook iets van plan met de kinderen. Vooral als het Nola betreft, dat zal Ludo zich ook niet laten welgevallen.

Kaasstengel

Dat kan inderdaad ook. Al is Daan ook niet voor de poes ondanks het feit dat hij van katten houdt. Wat er ook gebeurd hij is en blijft een van mijn favoriete personages.

Moud

Daan mag dan wel niet voor de poes 🙀 zijn, maar om tegen Ludo (en zijn mannetjes) op te kunnen, moet je wel van zeer goede huizen komen.
Ludo heeft in het verleden vaak genoeg laten zien, wat hij (en zijn mannetjes) toe in staat zijn.
Verheug mij nu al op de terugkeer van de enige echte badgay Ludo.

Mark

Bing wil Nola binnen pikken, dit kan helemaal niet, hij is alleen de stiefvader en dat stopt na een scheiding. Word tijd dat Ludo weer eens mee gaat bemoeien. En dan ook nog het uitzetten uit der huis, kan ook niet Nina heeft Box geërfd van Maxime, daar kan Bing totaal geen aanspraak op maken. Word tijd dat GTST eens juridisch zaken laat checken voordat ze een verhaallijn beginnen. En Nola weg houden bij Nina kan al helemaal niet.

Kaasstengel

Sjors had weken geleden een zoekprogramma nodig om uit te zoeken hoe je een scheiding aan moet vragen. Zij is de jurist van het stelletje ongeregeld dus dat wordt nog wat.

Moud

Als je jurist bent, wil dat nog niet zeggen dat scheiding-of familierecht binnen je competenties / specialiteiten valt.

Ik vind het dus niet vreemd of raar dat Sjors, het hoe of wat opzoekt.

Moud

@Mark, helemaal eens met je reactie. Had het niet beter kunnen verwoorden.

Moi

Is Nola niet erkend door Bing? Zo ja, is ie niet alleen de stiefvader maar ook juridisch gezien de vader.

A.G.

Bing is niet de vader van Nola, dus hij heeft geen zeggenschap over Nola.

frank

Ooit van het woord soap gehoord, sommige nemen het wel erg serieus allemaal.

Moud

@Frank, ik snap je reactie helemaal.

Maar dat heet inleven.
Iedereen is zich heus wel bewust dat het een soap is.

Vlinder

Sjors en Amir gaan ook uit-elkaar hun huwelijk is ook niks meer waard na het gebeurtenis met Lana en Bobby enzo. Ik denk dat Bing en Sjors weer naar elkaar toe trekken hun zitten allebij in een slecht huwelijk.

Julia

Bing en Nina uit elkaar
Sjors en Amir uit elkaar en
Sjors en Bing weer samen
Beter kan niet

Rtd

Denk dat Puck nu achter Bing aan gaat..

Daniël

Bing en Sjors weer bij elkaar, zou leuk zijn.

Danielle

😳😳😳😳😳😭😭😭

A.G.

Overigens die nieuwe gaat veel te snel en is veel te kort om te zien, je kan niet eens goed zien wie er nu in de leader staan.
Mag de leader aub iets langzamer.

Dag

Zou zeggen Rikki terug in gtst gespeeld door Bo Maerten die gister bij de slimste zat.