Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 6 t/m 9 februari

  Maandag 6 februari

  Ludo en Janine komen in conflict over de aanpak van Stefano’s ontvoering. Nina verbergt haar schrik als ze hoort van Janines beslissing. Demi vraagt zich af wat Jesse voor haar voelt.

  Dinsdag 7 februari

  Jonathan nodigt zijn nieuwe familie uit voor een diner in hotel de Rozenboom, maar Saskia heeft er totaal geen zin in. Omwille van haar nieuwsgierige kinderen en Henk gaat ze toch mee.

  Woensdag 8 februari

  Bij Linda en Luuk lopen de spanningen en het ongemak steeds verder op. Gaat het hen lukken om op een normale manier samen te werken? Marwan probeert Bing ervan te overtuigen dat hij geknipt is voor de baan van bedrijfsleider in Boks.

  Donderdag 9 februari

  Stefano en Nina komen lijnrecht tegenover elkaar te staan als Stefano wil doorpakken en Nina juist pas op de plaats wil maken. Janine is niet blij als ze ontdekt dat Ludo ondanks al zijn beloftes toch weer tegen haar heeft gelogen. Hij weet wel degelijk meer over de verblijfplaats van Stefano tijdens zijn ontvoering. Wat wordt haar volgende stap?

  44 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Het is een onwerkelijke verhaallijn. Je eigen ontvoering in scène zetten….wat een onzin.
   En dan Nina die papa’s prinsesje is.. .. nee niet leuk meer.
   Dan Linda Dekker wat een slecht toneelspel .

  2. Nina kon zo goed opschieten. Ineens wil ze samen met Stefano haar vader kapot maken. Hoe walgelijk is dit. Walgelijke verhaallijn. Laat Stefano ophoepelen. Verpest heel GTST. Heb de laatste tijd met tegenzin gekeken. Lijkt me geen pre voor de serie. Als dit zo door gaat stop ik met kijken. Zou heel jammer zijn.

  3. Wanneer word het tijd dat Nina de waarheid spreekt tegen haar ouders in plaats van schijnheilig moeder Janine te troosten? Als Ludo failliet gaat dan kan Bing en Nina ook de ondergang tegemoet gaan. Zij kan door haar eigen oorzaak haar baan vergeten bij la Nina en Bing kan de boks vergeten. Want het staat op Ludo de naam. Stefano wilt gewoon boven Ludo staan om de veiling over te nemen en vals voorwendsel met zogenaamde ontvoering met miljoenen geld schuld aan te smeren. Ik hoop dat Nina gauw tot inkeer komt en Stefano wakker schud met dat kinderachtig puber gedrag. Hoop dat Stefano eruit word gekotst en nooit meer terug komt in Meerdijk

  4. Wat een waardeloze serie is het geworden, kijk al vanaf het begin, maar overweeg nu echt om te stoppen met kijken, het duurt allemaal veel te lang, Nina die altijd 1 was het Ludo gaat zich nu tegen Ludo keren, goed voorbeeld voor onze maatschappij, waarom moet dat??
   Verhaallijn aanpassen, ze zullen veel kijkers kwijt raken!!
   Stefano Linda mogen er van mij gelijk uit!!
   Grote erfenis die hele verhaal lijn🤮
   Dus wie weet tot nooit meer !!!

  5. José van den Berghe op

   Ben al jaren (3+4) geleden gestopt met kijken. Maar wat sommige respondenten schrijven dat een kind een ouder dst niet aan doet dat doen ze wel. Om niets blijft mijn dochter al 25 jaar weg. Geen ruzie geen verklaring waarom

  6. Nee niks aan. Nina die aansluit…dat is echt onzinnig. Ik kijk ook niet meer. Ik wacht even tot dit verhaal afgelopen is en of er dan betere verhaallijnen zijn.

  7. Anne Vrakking op

   Tis wel.spannend.ontvoering stefano.nina kan beter geen wraak nemen.stefano isbegrijplijk.blijf wel.kijken 4 avonden

  8. Kijk al zolang Gtst er is, maar overweeg ook om te stoppen. Bijna die niks tegen Ludo zegt als ze er achter komt dat Lidl een gemeen spel speelt, Verhaal lijn met de ontvoering zo onwerkelijk, linda terug ook geen succes. Moet al snel veranderen anders stop ik met kijken.

  9. Marcella Berendse op

   Het is echt niet eens meer het niveau van een puber-soap! Ik ben bijna 63 jaar en kijk al vanaf het begin. Alles wordt veel te langdradig, het ooglapje van Nola heeft erg lang geduurd en hoewel het erg verdrietig is ook het beeld van een slonzige Shanti duurde te lang. Luuk en Linda is veel te lang en kinderachtig. De situatie bij fam Sanders is onbegrijpelijk en niet reëel. Doe iets voordat er honderden trouwe kijkers afhaken! Verzin korte verhaallijnen en maak GTST weer spannend om te volgen.

  10. Vind dit ook een ongeloof waardige verhaal lijn kijk al vanaf de eerste aflevering. Maar deze verhaallijn slaat nergens op.Dus stop met deze verhaallijn als jullie geen kijkers willen verliezen

   • Wat een waardeloze verhaallijn het mooiwas altijd dat ludo en Nina een mooie band hebben en dat deze niet kapot kan ondank alles.Dat Stefano zoiets doet en dat hij dan snel verdwijnt prima hij past niet meer in Meerdijk. Laat dit snel stoppen deze verhaallijn is onnatuurlijk niet goed en zeer slecht voor de kijkcijfers i

  11. Ik ben benieuwd hoe Nola gaat reageren als ze er achter gaat komen wat Nina Ludo aandoet. Misschien komt er een scheiding tussen Bing en Nina en een voogdijzaak waarin Nola voor Bing kiest en Nina de voogdij over haar kinderen kwijt raakt. Nola zal in ieder geval voor de kant van Ludo en Janine kiezen. De reden van dit alles is dat Nina niet wilde dat Nola in therapie ging, omdat zij kennelijk nog steeds een trauma heeft overgehouden aan haar tijd in de kliniek.
   Hopelijk vangt Nola iets op van een telefoontje van Nina, waarna ze die informatie met Ludo deelt waardoor het balletje gaat rollen (richting de cliffhanger van dit seizoen)

   • Dit is overigens alleen speculatie hoe de verhaallijn verder gaat verlopen. Geen reactie op wat er in de spoilers staat.
    Als alles uit gaat komen zal Nina wel door iedereen uitgekotst worden. Verplicht in therapie bij Ellis hahaha.
    Het is ook heel grappig als Nina zichzelf herkent in het puberale gedrag van Nola. Nina is ook altijd het verwende prinsesje geweest.

  12. Willen jullie heel gauw stoppen met deze hele slechte verhalenlijn. Stefano weer heel gauw eruit schrijven en die Nina lekker van alles onterven, gezin kwijt en bedrijf naar de kloten. Wegwezen met haar. Verhaallijn is nog nooit zo slecht en ongeloofwaardig geweest. Weg met Stefano en Nina.

   • Voor de volle 100% mee eens. Het is nog nooit zo slecht geweest als nu. Totaal ongeloofwaardig.

    [Toevoeging GTSTCourant: Graag één gebruikersnaam hanteren bij achterlaten reacties!]

   • Met je eens Thea.

    Vanavond (dinsdag) ook weer. Ik kan dat uitgestreken (zogenaamd bezorgd) gezicht van Nina niet meer voor mijn ogen zien. BAH 😡

    Ik hoop zo dat snel Nina en Stefano door de mand vallen / ontmaskerd worden.
    Opgepakt worden door de politie, want wat die 2 doen is bij mijn weten strafbaar.

  13. Paar weken niet gekeken, maar heb geloof ik niks gemist. Nog steeds die domme verhaallijn van Nina, Stefano en Ludo. Het wordt weer flink uitgekauwd en bovendien strookt het totaal niet met de personages. Gooi er eens vaart in en verzin wat anders dan dit.

  14. Rubi, afhaken zal ik niet snel doen.
   Maar dat wil niet zeggen dat er diverse dingen zijn die mij irriteren, in de verhaallijn Nina, Ludo en Stefano.

   Ben wel benieuwd naar hoe dit gaat aflopen, want het zal alleen tot verliezers lijden.
   Hoe kun je verder als familie, nadat je als zoon en dochter je vader dit aan doet.
   Nina vind ik nog het ergst in dit verhaal. Alles wat ze heeft opgebouwd heeft ze alleen te danken dat ze een Sanders is en daardoor genoeg geld had en heeft. Ondankbaar ten top.
   Stefano was altijd al een bad guy. Verbaasd mij niet zo.

  15. Ppffffff tja wat kan ik hier nog aan toevoegen pppffff
   Eindelijk zijn Shanti en Rik weer samen dat begon ook langdradig te worden.
   Leuk dat Demi een vriendje krijgt,het wordt ook tijd dat Julian weer thuis komt.
   Maar de verhaallijn van de familie Sanders,vind ik toch zo vreselijk irritant en slaat werkelijk nergens op.
   De rol van Nina vond ik altijd leuk een verwend nest maar wel creatief en lief,maar de schrijvers hebben haar karakter helemaal kapot gemaakt.
   Stefano vind ik slecht acteren en moet snel terug naar NY en daar heel lang blijven.

   • Inderdaad, echt heel irritant. Bijna zover dat ik afhaak. Weet trouwens niet welk personage nou meer irriteert ; Nina, Stefano of Linda 🙁

   • Iedere dag keek ik trouw samen met mijn man. Maar wat is het een kinderachtige serie geworden er is niks meer aan. Zit totaal geen verhaal meer in. En die Nina wat een vreselijk mens is dat om haar vader zo te pakken te nemen. Ludo en nina waren altijd 2 handen op 1 buik. Dit skaat helemaal nergens meer op. Als dit zo door gaat stop ik met kijken. En die Luuk en Linda wat een onvolwassen pubers zijn het GTST #niksmeeraan# nog even en er kijkt niemand meer!!

  16. Beetje jammer hoe de verhaal lijnen nu lopen. De zoon van Henk is nergens voor nodig, had liever de veel liefer gezien dat de verhaallijn met Henk en Laura wat meer uitgediept had kunnen worden.

  17. Ik hoop alleen dat Stefano en Nina niet wegkomen hiermee. Ze verdienen het ook om helemaal kapot gemaakt te worden. als eerst moet hij ze allemaal het huis uit flikkeren inclusief Janine, want aan haar heb je ook niets. Vervolgens allemaal onterven en die bedrijfjes kapot maken, want zonder kapitaal en de naam van Ludo had Nina niks. Inclusief niks nalaten voor die kleinkinderen elke kind een andere man lachwekkend. Nina kan in een bordeel werken of onder Stefano en hij al pimp . Ze heeft zowat alle mannen gehad in gtst.

   Ze moeten niet wegkomen gwn terugpakken zoals iedereen teruggepakt werd. Familie of geen familie. Zulke mensen zijn niet eens familie. Hopelijk leert hij ervan en vertrouwd hij ze nooit meer. Gezin van Nina gaat hoe dan ook kapot 😉

   • Wat ook zo grappig is dat Nina nola niet aankan. Ze loopt gewoon over haar heen en ze zijn nog geen eens 18 of zo in de serie. Zo lekker voor haar en dat afreageren op je vader. Je kan zelf geen kinderen opvoeden en dan wraak nemen voor dat. Ze zou die kinderen eens kwijt moeten raken pleeggezin. Zo’n verhaallijn hoop ik dat ze krijgt.

  18. Ik ben al vier weken gestopt met kijken, ik lees hier de spoilers, zolang het nog steeds over die belachelijke situatie gaat met Nina, Ludo en Stefano kijk ik niet. Exitje Marly van der Velden, Bas Muijs en Babette van Veen zou wonderen kunnen verrichten voor de serie.

  19. Hoelang gaan ze deze verhaallijn nog uitsmeren… Ludo Stefano Nina en Linda en Luc pff ik haak af. Lees de spoilers wel en wacht op wat nieuwe ontwikkelingen.

   • Doe ik ook Henk, ik volg alleen de spoilers nog. Gtst kennende gaan ze de verhaallijn van Ludo, Stefano etc. heel lang uitsmeren, misschien wel tot de cliff. Ze zullen hem wel heel diep de grond in trappen, en Janine natuurlijk weer bij hem weg ofzo.
    Bleh.

   • Ik ben alleen nog maar aan het doorspoelen. Wat verschrikkelijk langdradig allemaal zeg… En die ontvoering van Stefano slaat echt helemaal nergens op. Enige wat ik nog leuk vind, is de verhaallijn rond Pim en Demi. En dat de kinderen Verduyn weer een eenheid worden.

    • En ik verheug mij op de aankomende verhaallijn tussen Demi en verpleger Jesse. ❤️

     En tja, de verhaallijn Ludo, Stefano, Nina ect. GTST.
     Er zit in deze verhaallijn toch een behoorlijk actueel maatschappelijk probleem. Grensoverschrijdend gedrag (angstcultuur) op de werkvloer.
     Natuurlijk die ontvoering en vele andere momenten in deze verhaallijn zijn wat overtrokken, maar daarvoor is GTST ook fictie. 😁

     • Ik dacht dat ik de enige was die dit commentaar zou hebben.
      Maatschappelijke problemen genoeg in de talkshows, kranten en het reguliere nieuws. Goed dat ze het aankaarten maar hebben ze net Shanti op de rit, krijgen we dit. En dan Nola, hoe triest is Nina om de bezoekjes aan Ellis niet te toe te staan….

      • Tijd dat Anton de schuld van Linda kont innen. Hij wee niet dat huis is verkocht volgens mij.

       Lijkt me leuk als Ludo er achter komt en Stefano ontvoerd.

       Die verpleger moet Demi niet meer nadat hij hoorde van het kind. Kreeg beetje idee van ”peer” van lang geleden met Roos.