Spoilers 6 t/m 9 juni

Maandag 6 juni

Merel gelooft Marwans uitleg niet. Julian heeft steeds meer moeite met zijn leugen. Lynn probeert Oriana te overtuigen van haar liefde. Janine heeft een nieuwe manier bedacht om Agaath voor het blok te zetten.

Dinsdag 7 juni

Shanti wil niet dat Rik nog gaat sporten. Henk heeft andere plannen met de duif dan Laura. Terwijl Nina twijfelt of ze Bing zal vertellen over Lars, staat Mare plotseling voor de deur.

Woensdag 8 juni

Merel voelt zich verschrikkelijk en neemt rigoureuze stappen. Julian en Saskia beseffen dat hun financiële situatie steeds nijpender wordt. Marwan heeft een voorstel voor Philippa.

Donderdag 9 juni

Daan laat Agaath weten dat er asbest in de flat is gevonden. Henk en Steef maken een plan om veel geld te verdienen. Janine raakt getriggerd als ze de geluidsopname van Agaath te horen krijgt en wil haar hiermee confronteren.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 reacties
 1. Wtf is dat met gtst en zijn gekke voornamen? Motherfuckin Koekie…kom op zeg.Ik vond destijds wiet al behoorlijk genant en een aantal andere namen waren ook niet echt charmant.En nu weer dit.Waarom kan iemand niet gewoon melissa ofzo heten.Wel komisch die scene dat daan bezopen was.Dorian speelde dat echt hilarisch…hoe triest zijn mentale gesteldheid ook was.

  1. Wat een onzin zeg. Tom, Max, Louise… zijn dat soms geen normale voornamen? Er zijn in het werkelijke leven ook mensen die hun kinderen “gekke” namen geven, daarmee bootst GTST alleen maar de realiteit goed na

 2. Jammer dat ze nu ook al in gtst de onzin van het zelf kiezen van een geslacht gaan meenemen in de verhaallijn, ik kijk niet meer.

  1. Wat is daar onzin aan? Is van deze tijd geworden, logisch toch dat GTST daar in mee gaat?

   Is ook geen verplichting hè om te kijken.

    1. René, inderdaad vraag ik mij ook af, heb ik iets gemist.

     Overigens vanavond (woensdag 01.06), werd toch duidelijk dat Shanti en Rik een meisje verwachten.

     Dus hoezo zelf kiezen van het geslacht.

     Shanti had allang een enveloppe met het geslacht van de baby. Die enveloppe heeft pas geleden aan Nina gegeven voor de babyshower en taart die Demi zou bakken.

     @Peter, ik denk dat je je vergist hebt of niet goed hebt opgelet of begrepen hebt.

    1. Je lijkt me echt een heel gezellig persoon Peter, echt zo’n begripvolle en ruimdenkende vent waar ieder zijn of haar verhaal bij kwijt kan… Ja, ik spreek vloeiend sarcasme 😛

Vorig artikel

Spoilers 30 mei t/m 2 juni

Volgend artikel

Maandtrailer juni: explosie in de flat!

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!