Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 6 t/m 9 september

  Maandag 6 september

  Ludo en Janine voelen zich in het nauw gedreven wanneer Dorien de politie wil inschakelen. Shanti komt in contact met een oude jeugdliefde. Demi kan zich moeilijk concentreren op haar school. En wat is er met Tom aan de hand?

  Dinsdag 7 september

  Marwan krijgt een tip over de identiteit van de mogelijke dader en wil wraak nemen. Demi twijfelt of ze haar school wel moet afmaken. Ilyas vecht in het ziekenhuis voor zijn leven en JoJo houdt zich groot in het ziekenhuis.

  Woensdag 8 september

  Shanti heeft een afspraakje met haar jeugdliefde Dries en is op van de zenuwen. Linda wil graag intiem zijn met Anton, maar dat gaat niet vanzelf. Saskia maakt zich zorgen over het huishoudboekje van de Verduyntjes.

  Donderdag 9 september

  Larissa is de pineut als Richard afleiding zoekt van zijn liefdesverdriet om Billy. Anton is niet te spreken over de manier waarop Roman met zijn patiënten omgaat. Janine voelt zich schuldig en doet Ludo een voorstel.

  18 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Waarom hebben ze het in de uitzending van 7 sept erover dat de steekpartij in CS. Beetje vreemd want CS is volgens mij het bedrijf van Nina