GTSTCourant - Jojo Abrams

Spoilers 6 t/m 9 september

Maandag 6 september

Ludo en Janine voelen zich in het nauw gedreven wanneer Dorien de politie wil inschakelen. Shanti komt in contact met een oude jeugdliefde. Demi kan zich moeilijk concentreren op haar school. En wat is er met Tom aan de hand?

Dinsdag 7 september

Marwan krijgt een tip over de identiteit van de mogelijke dader en wil wraak nemen. Demi twijfelt of ze haar school wel moet afmaken. Ilyas vecht in het ziekenhuis voor zijn leven en JoJo houdt zich groot in het ziekenhuis.

Woensdag 8 september

Shanti heeft een afspraakje met haar jeugdliefde Dries en is op van de zenuwen. Linda wil graag intiem zijn met Anton, maar dat gaat niet vanzelf. Saskia maakt zich zorgen over het huishoudboekje van de Verduyntjes.

Donderdag 9 september

Larissa is de pineut als Richard afleiding zoekt van zijn liefdesverdriet om Billy. Anton is niet te spreken over de manier waarop Roman met zijn patiënten omgaat. Janine voelt zich schuldig en doet Ludo een voorstel.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 reacties
 1. Waarom hebben ze het in de uitzending van 7 sept erover dat de steekpartij in CS. Beetje vreemd want CS is volgens mij het bedrijf van Nina

  1. Ik begrijp uit de reactie van @Joemi (1ste reactie) dat Dries, Dries Roelvink is. Ik weet niet of dat een grapje is. Maar voor mij hoeft het niet.

   Ook ik vind er ook geen informatie over, dus maar even afwachten.

  1. De jeugdliefde Dries van Shanti, is dat echt Dries Roelvink? Dat meen je toch niet echt serieus. ☹️😤

   Heeft hij ook z’n gele zwembroek meegenomen 😁.

Vorig artikel

Bekijk de promo van het nieuwe seizoen

Volgend artikel
Daan Stern GTST

Dit gebeurt er in de eerste week van GTST

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!