Spoilers 6 t/m 10 maart

by GTSTCourant

MA 6/3
Maxime probeert Ludo in te laten zien dat het beter is als ze samenwerken om hun vijand te grazen te nemen. Linda kan het niet verzwijgen dat ze helemaal niet in Ludo’s huis wil wonen. Bill heeft echter andere plannen. Kimberly wordt gevraagd te helpen bij een lastig probleem.

DI 7/3
Ludo besluit eerlijk te zijn en vertelt aan Janine wat er in het verleden is gebeurd. Kimberly ontdekt dat Rover zijn moeder en zus heel erg mist. Lucas kan niet langer omgaan met zijn eigen jaloezie. Maxime doet Bing een mooi aanbod, maar hij reageert niet zoals zij hoopt.

WO 8/3
Anton raakt bezorgd als hij ziet hoe Rikki met Bram omgaat. Noud merkt dat Job de zaken in CS laat versloffen en zich op de verkeerde dingen focust. Linda gaat met andere ogen naar Anton kijken. Rik krijgt in het openbaar een verbijsterende klap te verduren.

DO 9/3
Rik zet een huisgenoot op straat. Als Rikki woedend wordt op Job belooft hij zijn leven te beteren, maar doet hij dit ook? Anton verwijt Rik dat hij een slechte en onverantwoordelijke opa is. Anna overschreeuwt haar liefdesverdriet met een leuke jongen.

VR 10/3
Nina is bang dat Bing haar het leven moeilijk wil maken. Bing ontdekt wat Sjors hem geflikt heeft. Wanneer Ludo Sjors aanspreekt merkt al snel hij hoe standvastig zij kan zijn. Janine heeft een onprettige ontmoeting op straat.


Lees ook:

4 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
joop
23 februari 2017 19:29

ik zie wiet en martine niet in de vooruitblik. weten jullie hoelang wiet (pip pellens ) blijft ik hoop een paar jaar en martine ook

mark
23 februari 2017 21:57
Antwoord op  joop

Martine en Sjors komen terug naar Meerdijk, Jack en Wiet zien we maar 1 aflevering helaas.

Heidi79
24 februari 2017 05:06
Antwoord op  mark

jammer

joop
26 februari 2017 12:23
Antwoord op  mark

nee hoor want pip pellens en mark van eeuwen komen wel naar meerdijk alleen iets later heeft pip pellens zelf gezegt bij radio 538

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!