Spoilers 6 t/m 10 november

MA 6/11
Nina krijgt een aanbod dat haar naar de andere kant van de wereld brengt, als ze erop ingaat. Sjoerd wil Bram niet teleurstellen, maar hij heeft geen geld voor een feestje. Rover voelt zich een slappeling als hij niet tegen zijn klasgenoten op kan.

DI 7/11
Linda ontdekt dat Sam niet alleen in bed ligt. Zoë schrikt van Tom, maar wordt ook door hem gered. Kimberly ontdekt wat Rover achter haar rug om voor haar gedaan heeft. Lana’s opstandige gedrag gaat van kwaad tot erger.

WO 8/11
Dankzij Amir loopt het uit de hand tussen Linda en Sam. Rikki is onzeker over een date met Abel. Als Aysen een sollicitatiegesprek voorbereidt, ‘misbruikt’ ze Sjoerd hiervoor. Sjoerd kan hier echter niet over klagen.

DO 9/11
Lucas zoekt een nieuwe kok voor De Koning. Sjoerd weet zeker dat zijn kookkunsten in de smaak zullen vallen. Als Ludo ziet hoe het gaat tussen Nina en Kimberly, biedt hij de dames een verzoeningslunch aan.

VR 10/11
Zoë heeft een dubbele afspraak. Ze vindt een oplossing, maar die pakt op meerdere fronten niet goed uit. Bing doet een verbijsterende ontdekking. Janine voelt een grote behoefte om een column over Kimberly te schrijven.

Total
0
Shares
23 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel
GTST Bill Norris

Bill Norris 31 oktober voor het laatst te zien in GTST

Volgend artikel
GTST Job Zonneveld

Job verlaat Meerdijk op woensdag 1 november: exit Jord Knotter?

Heb je dit al gelezen?