Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 7 t/m 10 februari

  Maandag 7 februari

  Julian wordt steeds onzekerder over zijn huwelijk met Saskia. Bing stimuleert Nina om stappen te zetten. Janine probeert, zonder Ludo’s medeweten, Billy te overtuigen om Richard zonder geweld vrij te krijgen.

  Dinsdag 8 februari

  Steef doet zijn uiterste best om Julian te overtuigen dat hij heel goed op zichzelf kan wonen. Daan heeft een date met Robin en twijfelt of hij haar over Louise moet vertellen.

  Woensdag 9 februari

  Henk wil Laura verrassen en roept de hulp in van Steef en Abby. Pieter bereidt zich voor op zijn hartoperatie en lijkt opvallend rustig. Shanti kan de spanning voor de ingreep amper aan.

  Donderdag 10 februari

  Het is de dag van Pieters operatie. Shanti voelt zich gesterkt door zijn zelfverzekerde houding voordat hij onder het mes gaat. Daan schrikt van een onverwachte ontmoeting. Janine is niet van plan zich door Ludo te laten stoppen.

  35 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Zo te zien aan de aflevering van vandaag krijgt martijn een hartstilstand.of hij komt er fucked up uit of hij redt het helemaal niet.Zou het wel jammer vinden,vind het buiten het feit dat hij een ontzettend goede acteur is ,ook een leuke personage.Als het laatste het geval is,zijn de schrijvers niet helemaal 100.Dan schrijf je anton en linda eruit en komt er een puber voor terug en dan schrijf je pieter eruit en wat krijgen we er dan voor terug? Enige wat ik kan bedenken is dat pieter niet echt een verhaallijn heeft,buiten dat hij en shanti familie zijn ..maar of dat voldoende is om hem erin te houden? Anderzijds heeft laura ook geen verhaallijn meer,buiten dat zij nu aan dementie schijnt te lijden,ach hoort bij de leeftijd.We gaan het zien maandag!!

   • Ik ga mijn reactie even bijstellen.Aan de maandtrailer van februari kun je concluderen op een klein stukje dat pieter het niet overleeft.Nogmaals zou dit erg jammer vinden,super leuke personage en goede acteur.Je kan hier echt nog wel wat leuks van maken.Zou het dan te maken hebben dat martijn hazes speelt?

    • Het was vanaf het begin bekend dat Martijn Fischer of te wel Pieter een gastrol zou zijn.
     Maar ondanks dat vindt ook ik het erg jammer.

     Als Martijn het had overleefd, wat zou dan nog moeten gebeuren, alles zou dan oké zijn en leven nog lang en gelukkig.

     Ik vermoed zomaar dat Shanti een schuldgevoel krijgt en ook nog eens de schuld krijgt van Pieter’s familie.

  2. Wat is eigelijk de bedoeling achter een open relatie? Niet dat je met een ander neukt en vervolgens vertell dat je single bent tegen diegene?

   • Het schiet inderdaad niet op als je zoals Nina niet meteen de waarheid zegt en gaat doen alsof je single bent. Mare was tenminste gelijk eerlijk tegen Bing over haar open relatie.

  3. Vol ongeloof lees ik de reacties. Denken sommige nu echt dat gtst echt is? Vind het eigenlijk best wel beangstigend als ik dit zo allemaal lees.

   • En jij denkt dat wij (de fans) dat niet weten? 😱 Je hoeft echt niet bang te zijn hoor, maar dat heet INLEVEN.
    Lekker onder fans van gedachten (uit)wisselen. 😀

   • Ja Pip maak je over ons geen zorgen hoor,we weten echt wel dat gtst niet echt is 🙄
    Maar daarom kunnen we nog wel een mening over de verhaal lijnen hebben of fantaseren
    over wat er gaat komen.
    Daar is echt niks mis mee 🤣 het is eerder vreemd dat jij denkt dat wij denken dat gtst het echte leven is 😂

   • Wat ik beangstigend vind is dat jij denkt dat wij niet weten dat het een soap is haha.Wat hieronder ook word uitgelegd is dat wij onszelf inleven in de verhaallijnen die overigens nog heel goed overheenkomen met de realiteit(verkrachtingen,mensen die elkaar naaien) dus zo onlogisch is het niet dat wij heel erg inleven in de soap!!

  4. Janine heeft altijd de meest irritante verhaal lijn, en na die gek waar ze dat boek over ging schrijven,is deze verhaal lijn nog erger,eerst Ludo opjutten om iets tegen Richard te doen, en nu werkt ze met de vijand.
   Te ongeloofwaardig dit, misschien is het tijd dat Ludo een nieuwe vrouw krijgt die wel 100% achter hem staat.
   Deze Janine is te irritant.

   • @Dee uitstekend verwoord. Janine. Die spoort echt niet. Ze doet zelf zo schijnheilig terwijl ze zoveel dingen heeft gedaan. Ze is zelf niet minder en ze weet niet wat ze wilt en doet.

    Ik hoop stiekem dat Billy haar naait en dat de hele familie in de problemen komt. Dan gaan haar ogen een keer open.

    Ludo moet idd een andere vrouw krijgen die achter hem staat. Niet iemand die door Jan en alleman wordt ongeluld als Janine.

    Tja Ludo moest wel dingen doen omdat hij weet dat Janine niet spoort en elke dag wat anders praat.

    • Ja Ludo is niet dom,daarom had hij het lichaam van Leon ook verplaatst zonder medeweten van Janine,
     Janine is echt een duffe doos 😆

     • Janine heeft alleen haar momenten als Ludo iets is overkomen. Dan gaan de remmen pas los bij haar.

      Toen hij vermist was en neergeschoten was. Jammer dat ze dan weer raar doet als hij terug is en het weer oppakt :p

      • Ja dat klopt,daarom vind ik haar ( of verhaal lijn) ook zo’n domme doos.
       Slaat nergens op,ze is hypocriet 😉

  5. Waar is Janine mee bezig. Wat een verrader en los daarvan is ze vergeten wat haar Nina Valentijn en Ludo is aangedaan.

   Ik snap deze verhaallijn totaal niet van haar wat een gestoorde schrijvers ook. Eerst hele tijd ouwehoeren Ludo moet wat doen en nu hij iets doet is het gelijk drama. In Ludo zijn afwezigheid heeft ze ook veel geflikt maar daar heeft ze het natuurlijk niet meer over….

  6. Ik heb de uitzending nog niet gezien, maar ik neem aan dat het niet veilig is gebeurd? Zouden ze dan toewerken naar een cliffhanger waarbij Saskia zwanger blijkt te zijn van Roman? Omdat ze de verkrachting aan niemand verteld, gaan ze dit waarschijnlijk lang rekken.

   Saskia zal uiteindelijk open kaart spelen, de baby komt, en Julian heeft er daarna problemen mee het kind te accepteren. GTST kennende, genoeg stof voor dit seizoen en komend seizoen.

   • Nee ik denk niet dat Saskia zwanger raakt van Roman ze heeft toch een relatie met Julian met hem gaat ze toch ook naar bed ze zal wel gewoon midellen gebruiken voor tegen de zwangerschap in haar relatie.

  7. Ik denk dat Sas Roman heeft vermoord, aangezien de politie aan de deur kwam bij Sas over een vermissing.
   Daarom is ze zo stil .. spannend

  8. Ik ga wel weer eens kijken als Saskia verteld heeft tegen Julian dat ze verkracht is, en Janine weer normaal doet tegen Ludo. Maar GTST kennende wordt dit weer eindeloos gerekt. De verdere verhaallijnen zijn ook ruk, dus byebye GTST.

   • Dat Saskia niks vertelt maakt de verhaallijn juist realistisch. De meeste mensen durven het niet gelijk te vertellen als ze slachtoffer zijn van seksueel grensoverschrijdend gedrag, vaak uit schaamte of omdat ze het gevoel hebben dat het hun eigen schuld is. Ik vind het een heftige verhaallijn, maar heel goed gespeeld.

  9. Ik heb het idee dat Saskia, Julian helemaal niets vertelt heeft dat ze door Roman verkracht is. (aan niemand denk ik). Wellicht gedraagt Saskia zich vreemd, waardoor Julian steeds onzekerder wordt.

   Inderdaad de verhaallijn van Janine is uitermate irritant. Heb het al vaker gezegd, is Janine vergeten wat zowel Richard als Billy de familie Sanders hebben aangedaan.

   Gaat Pieters operatie wel goed? Ik ben er een beetje bang voor. Pieters personage / rol is toch tijdelijk?

   • Ik vrees er ook voor dat Pieter doodgaat tijdens de operatie, jammer eigenlijk want ik vind hem wel een aanwinst .

    Janine is inderdaad niet leuk meer , we kennen dit verhaaltje nu wel.

    Als Saskia Roman iets heeft aangedaan lijkt me dat geweldig (zijn ballen er af geknepen had mooier geweest maar ja waar is Martine Hafkamp als je haar nodig hebt hahaha).

    • @rene, Je denkt dat Saskia Roman iets heeft aangedaan? Zou natuurlijk kunnen, maar toch denk ik eerder aan Julian. Maar ook dat blijft voor mij speculeren, ik kijk niet vooruit.

     • Ik heb geen idee , ik kijk ook niet vooruit maar ik reageerde op een andere speculatie dat ze hem iets aangedaan kan hebben en daarom zwijgt.
      Dat Julian iets heeft gedaan kan ik mij niet voorstellen omdat hij degene is die onzeker wordt over zijn huwelijk dus Sas is degene die zwijgt en zich anders gedraagt schijnbaar.

  10. Die Janine begin ik echt zat te worden. Altijd die bezeten momenten. En iets zegt mij dat die Billy en Richard haar ook gwn meenemen in wraak. Billy gebruikt Janine nu het kan en daarna gaat ze het uiteraard tegen Ludo zeggen je vrouw werkte met ons samen. Ludo en Janine uitelkaar.

   Alsnog Janine wat een dom karakter maakt altijd de verkeerde keuzes. Als ik stop met kijken is al het al vanwege deze verhaallijn van haar en de zoveelste keer dat ze uitelkaar moeten.

  11. Ik vind de rol van Julian zo wat van NIET Julian zoals we hem al jaren kennen, hij is nu een neurotische vreemde man geworden in plaats van de aardige jongen die hij altijd was en kom op, hoe vaak kan Saskia nòg sorry zeggen?.

    • ja, eigenlijk bedoelde ik de Julian van een paar weken terug (nu op RTL).
     Maar ik snap niet dat als je zoiets ergs is overkomen dat je het je partner niet verteld en ik vind het al raar dat Julian haar twijfels over Roman afkapte toen Saskia er over begon , dát is zo niet Julian ……………
     Maar we gaan het afwachten allemaal .