Spoilers 7 t/m 11 oktober 2019

Maandag 7 oktober
Valentijn heeft snel geld nodig voor de huur. Kimberly krijgt een geweldig aanbod uit Amerika. Linda vindt dat Janine niet in het verleden moet blijven hangen, maar vooruit moet kijken. Lucas beseft dat het ouderschap facetten heeft die hij niet leuk vindt.

Dinsdag 8 oktober
Lucas ontloopt zijn verantwoordelijkheid, totdat Anton zich ermee bemoeit. De beslissing die Lucas dan neemt, heeft veel impact. Als Puck en Daan het leuk hebben, gedraagt Nina zich heel onredelijk.

Woensdag 9 oktober
Laura vindt dat Lucas zijn overhaaste besluit moet terugdraaien. Amir baalt als Sjors zich wil aansluiten bij de lotgenotengroep en reageert zich heel onverstandig af. Daan weet precies wat er bij Nina speelt. 

Donderdag 10 oktober
Shanti wil Billy verrassen voor haar verjaardag. Daan meldt zich bij Janine om onderzoek te doen naar Rob. Kimberly stuntelt bij het maken van een vlog, maar krijgt onverwachte hulp. Bing ziet dat Nina van streek is.

Vrijdag 11 oktober
Valentijn doet concessies aan Bing omdat hij krap zit. Na een vrijpartij bekent Rover dat hij meer voelt voor de dame in kwestie. Sjors en Amir blijken tegenpolen als het gaat over wie het slachtoffer is van Amirs trauma. 

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 reacties
  1. Nee Billy was helemaal klaar met Rob en haatte hem . En Rob wilde niet eens meer voor Billy werken.
    Maar inderdaad Billy zou inderdaad voor Hafkamp kunnen weken. Billy was wel heel erg geïnteresseerd naar t verleden wat er zich afspeelde tussen Ludo en Martine.

    En dan hebben we nog Roxi belefante zij heeft ook nog een appeltje te schillen met Ludo. En iedereen vergeet Huib van Groeningen. Hij was weggevlucht voor Ludo samen met Dian [ die later terugkwam en uiteindelijk stierf ] nadat hij samen met Bowien en Dian tegen Ludo samenspande. Dat was de 1e keer dat Ludo en Janine failliet raakten. Huib zit ergens op de wereld vol wraakgevoelens jegens Ludo.

  2. Volgens mij wordt Rob weer aangestuurd door Billy, die op deze manier Ludo kon vangen.
    Of Billy ook weer wordt aangestuurd door b.v. Hafkamp weet ik niet, maar niets is onmogelijk.

Vorig artikel

Ludo en Billy gaan scheiden

Volgend artikel

GTST schrapt terugblik blokje

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!