Spoilers 7 t/m 11 oktober 2019

by GTSTCourant

Maandag 7 oktober
Valentijn heeft snel geld nodig voor de huur. Kimberly krijgt een geweldig aanbod uit Amerika. Linda vindt dat Janine niet in het verleden moet blijven hangen, maar vooruit moet kijken. Lucas beseft dat het ouderschap facetten heeft die hij niet leuk vindt.

Dinsdag 8 oktober
Lucas ontloopt zijn verantwoordelijkheid, totdat Anton zich ermee bemoeit. De beslissing die Lucas dan neemt, heeft veel impact. Als Puck en Daan het leuk hebben, gedraagt Nina zich heel onredelijk.

Woensdag 9 oktober
Laura vindt dat Lucas zijn overhaaste besluit moet terugdraaien. Amir baalt als Sjors zich wil aansluiten bij de lotgenotengroep en reageert zich heel onverstandig af. Daan weet precies wat er bij Nina speelt. 

Donderdag 10 oktober
Shanti wil Billy verrassen voor haar verjaardag. Daan meldt zich bij Janine om onderzoek te doen naar Rob. Kimberly stuntelt bij het maken van een vlog, maar krijgt onverwachte hulp. Bing ziet dat Nina van streek is.

Vrijdag 11 oktober
Valentijn doet concessies aan Bing omdat hij krap zit. Na een vrijpartij bekent Rover dat hij meer voelt voor de dame in kwestie. Sjors en Amir blijken tegenpolen als het gaat over wie het slachtoffer is van Amirs trauma. 


Lees ook:

10 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Yoshi
24 september 2019 18:03

Yes!! Hopelijk vertrekt Kimberly naar Amerika… Dan alleen nog JoJo en Valentijn.

vreemd dat Valentijn nooit scènes heeft met opa Ludo

Boy
30 september 2019 02:02
Antwoord op  Yoshi

je gebeden zijn verhoord haha

Geiz
26 september 2019 14:23

Kimberley hoeft wat mij betreft niet weg. Jojo en Valentijn wel

Konijn
26 september 2019 14:40

Kimberly is wel oké vind ik, hoewel ze nooit in zulke boeiende verhaallijnen speelt. Jojo, Valentijn, Shanti en Rover graag verdwijnen

Barbara
1 oktober 2019 19:50
Antwoord op  Konijn

Shanti is leuk!

Evert
27 september 2019 21:00

Volgens mij wordt Rob weer aangestuurd door Billy, die op deze manier Ludo kon vangen.
Of Billy ook weer wordt aangestuurd door b.v. Hafkamp weet ik niet, maar niets is onmogelijk.

Zebje
28 september 2019 00:25

Nee Billy was helemaal klaar met Rob en haatte hem . En Rob wilde niet eens meer voor Billy werken. Maar inderdaad Billy zou inderdaad voor Hafkamp kunnen weken. Billy was wel heel erg geïnteresseerd naar t verleden wat er zich afspeelde tussen Ludo en Martine. En dan hebben we nog Roxi belefante zij heeft ook nog een appeltje te schillen met Ludo. En iedereen vergeet Huib van Groeningen. Hij was weggevlucht voor Ludo samen met Dian [ die later terugkwam en uiteindelijk stierf ] nadat hij samen met Bowien en Dian tegen Ludo samenspande. Dat was de 1e keer… Lees meer »

Isabella
1 oktober 2019 20:36

Ben wel benieuwd wie Aysen nou zag in die loods?

popje
2 oktober 2019 09:21

Janine en Ludo komen weer bij elkaar en Lucas wordt straight en wil met Tiffy trouwen dan komt Flo terug!!!

Gtst fan
4 oktober 2019 08:01
Antwoord op  popje

Flo komt helemaal niet terug

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!