Spoilers 7 t/m 11 oktober 2019

Maandag 7 oktober
Valentijn heeft snel geld nodig voor de huur. Kimberly krijgt een geweldig aanbod uit Amerika. Linda vindt dat Janine niet in het verleden moet blijven hangen, maar vooruit moet kijken. Lucas beseft dat het ouderschap facetten heeft die hij niet leuk vindt.

Dinsdag 8 oktober
Lucas ontloopt zijn verantwoordelijkheid, totdat Anton zich ermee bemoeit. De beslissing die Lucas dan neemt, heeft veel impact. Als Puck en Daan het leuk hebben, gedraagt Nina zich heel onredelijk.

Woensdag 9 oktober
Laura vindt dat Lucas zijn overhaaste besluit moet terugdraaien. Amir baalt als Sjors zich wil aansluiten bij de lotgenotengroep en reageert zich heel onverstandig af. Daan weet precies wat er bij Nina speelt. 

Donderdag 10 oktober
Shanti wil Billy verrassen voor haar verjaardag. Daan meldt zich bij Janine om onderzoek te doen naar Rob. Kimberly stuntelt bij het maken van een vlog, maar krijgt onverwachte hulp. Bing ziet dat Nina van streek is.

Vrijdag 11 oktober
Valentijn doet concessies aan Bing omdat hij krap zit. Na een vrijpartij bekent Rover dat hij meer voelt voor de dame in kwestie. Sjors en Amir blijken tegenpolen als het gaat over wie het slachtoffer is van Amirs trauma. 

Total
1
Shares
10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel
GTSTCourant - Ludo Sanders

Ludo en Billy gaan scheiden

Volgend artikel

GTST schrapt terugblik blokje

Heb je dit al gelezen?