Spoilers 7 t/m 10 september

Maandag 7 september
Julian moet Merel teleurstellen, maar Henk komt met de oplossing. Shanti ervaart hoe het is om een kind te hebben. Linda wordt op creatieve wijze geholpen door Janine. Ludo ontdekt dat Valentijn hem tegenwerkt. Wat heeft dit voor gevolgen voor Valentijn?

Dinsdag 8 september
Ludo verbijstert Janine met zijn radicale actie. Valentijn probeert zichzelf te redden. Amir komt voor zijn nieuwe huisgenoot op. Anton heeft een ontevreden patiënt. Linda wil tijd voor zichzelf, maar wordt continu gestoord.

Woensdag 9 september
Demi wordt steeds gepest en geeft Merel hier de schuld van. JoJo schrikt als Ilyas langskomt terwijl ze er niet uitziet. Ludo laat Valentijn aan zijn lot over. Valentijn wil wraak nemen op Ludo.

Donderdag 10 september
Tiffy heeft een uitdaging voor Henk, die daar niet voor terugschrikt. Julian en Saskia staan machteloos als Demi’s pesters een stap verder gaan. Nina en Bing proberen onder een gezamenlijk tripje uit te komen. Valentijn zet Lydia onder druk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 reacties
  1. Snap niet waarom mijn reactie zogenaamd gekeurd moest worden. Vervolgens niet eens geplaatst hier. Terwijl het een normale reactie was

  2. Wat is Valentijn toch een sukkel. Vanaf het begin probeert Ludo hem te helpen. Met een studie, onderdak wat geld. Maar die denkt alleen maar aan snel geld. En nu heeft hij dit zelf veroorzaak en gaat nog eens dom doen.

    Beste keus gwn aan zijn lot overlaten eigenlijk maar Ludo kennende laat hij Valentijn op het laatst ontsnappen. Dat is die scène met de boot. Alleen wie gooit Valentijn van de boot is dat Ludo of een mannetje van Ludo.

    1. Ik denk dat Ludo van de boot af valt en dood wordt verklaard om na een tijd levend en wel op te duiken (meteen de verklaring voor zijn baard) om dan genadeloos toe te slaan .

    1. Sterker verteld voorheen herhaalde rtl4 gtst de laaste week van het vorige seizoen voordat het nieuwe seizoen begon en dat is ook 2weken niet gebeurd.

error: Kopiëren is niet toegestaan!