GTSTCourant - Billy de Palma

Spoilers 8 t/m 11 maart

Maandag 8 maart

Nina schrikt van Bings hevige fantoompijn. Henk wordt betutteld door Lydia. Janine wil Richard niet zakelijk maar persoonlijk raken. Richard krijgt antwoord van Billy op een belangrijke vraag.


Dinsdag 9 maart

Demi wordt uitgedaagd om te bewijzen dat ze voor een kind kan zorgen. Bing is het zat hoe Nina hem behandelt. Rik en Shanti nodigen Daan niet uit voor Louises verjaardag.


Woensdag 10 maart

Ludo en Richard horen dat ze moeten getuigen tegen Valentijn. Janines wraakactie jegens Richard gaat een nieuwe fase in als ze de zwakke plek gevonden heeft. Rik staat voor een dilemma als Daan voor de deur staat tijdens Louises verjaardag. Laat hij zijn broer binnen?


Donderdag 11 maart

Billy wil dat haar dochter getuige is op haar huwelijk, zelfs al brengt dat Shanti in een lastig parket met Rik. JoJo schrikt als ze denkt dat Ilyas nu al wil samenwonen. Daan wil Nina’s hulp om Louise terug te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 reacties
  1. Ik hoop niet dat het weeeeer een drama bruiloft, daar moeten ze echt mee kappen. Verder kijk ik de laatste tijd weer graag en regelmatig naar GTST. En wil ik er voor pleiten dat Alex een vaste rol krijgt 🙂

    1. Dat zou fijn zijn .dat wat Billy heeft geflikt word niet meer over gepraat of uit gezocht . Beetje slap verhaal

  2. Misschien komt er wel een aanslag op de Bruiloft van Richard en Billy dat hun het dan niet gaan overleven. Ludo krijgt natuurlijk weer de schuld maar heeft de aanslag niet gepleegd maar een andere vijand van Richard en Billy.

  3. Als Richard en Billy inderdaad gaan trouwen kan dit wel eens wederom een bewogen bruiloft gaan worden als je bedenkt dat Ludo ze allebei dood wil hebben..
    Lijkt mij spannend te gaan worden de komende tijd.

  4. Heel fijn dit: Janines wraakactie. Goede zet van de schrijvers! Ben benieuwd! Zal misschien met de ex van Richard te maken hebben?

error: Kopiëren is niet toegestaan!