Spoilers 8 t/m 12 april 2019

Maandag 8 april
Amir voelt zich machteloos na het ongeluk en moet door Bing op het juiste spoor worden gezet. Lana haalt zich allerlei doemscenario’s in haar hoofd. JoJo is helemaal niet blij met alle aandacht die Rover aan Romy geeft.

Dinsdag 9 april
Linda en Anton lijken af te stevenen op een regelrechte vechtscheiding. Nina vindt Amirs gedrag verdacht, maar Sjors heeft er wel een verklaring voor. Daan schrikt van zijn eigen acties. Laura voelt een speciale band met Louise.

Woensdag 10 april
Tussen Shanti en Billy blijkt het een en ander te spelen. Anton schakelt de politie in als hij zijn zin niet krijgt. Laura probeert haar Louise-plan aan Daan te slijten. Tiffy moet bemiddelen tussen Lucas en Flo.

Donderdag 11 april
Ludo wil een schilderij op een veiling kopen en is verrast als hij ontdekt wie zijn concurrent is. Janine voelt zich ongemakkelijk als Rob achter haar ware gevoelens probeert te komen. Anton weet Shanti op te vrolijken.

Vrijdag 12 april
Lana licht JoJo in als ze ziet hoe Rover zich uitslooft voor Romy. Rob stookt in een relatie. Amir denkt een fijne verrassing geregeld te hebben voor Sjors, maar het loopt anders. Nina en Sjors maken zich zorgen over Bing.

Total
14
Shares
13 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Heb je dit al gelezen?