Spoilers 8 t/m 12 mei

Ma 8/5
Job is enthousiast over een camperreis door Europa, Anna niet. Sjoerd, Rover en Kimberly openen thuisrestaurant ‘De Gouden Gieter’. Nina wil grip op Sjors houden en haar gebruiken om de aanslag op Bing op te lossen.

DI 9/5
Maxime breekt in en komt daardoor in een benaderde situatie terecht. Noud krijgt klappen. Felix heeft eerst ruzie met Lucas en daarna met Bing. Janine besluit zelf een onderzoek te starten naar de aanslag op Bing.

WO 10/5
Anna verstopt een brief voor Nina en Kimberly. Anton ontdekt de plannen van Anna en denkt daar het zijne van. Job mag er, wat betreft Anna, absoluut niet achter komen wat deze plannen precies behelzen.

DO 11/5
Rik wordt verrast door een opdringerige oude kennis uit de gevangenis. Bing heeft direct geen goed gevoel bij deze man. Lucas denkt weg te komen met een leugentje om bestwil. Job en Aysen zakken samen door.

VR 12/5
Na smeekbedes mag Nina in Ludo’s cel. Ze treft een obsessieve man aan. Janines zoektocht levert informatie over de scherpschutter op. En ook al moet ze ervoor naar het buitenland, ze is vastbesloten om Ludo vrij te pleiten.


55
Laat een reactie achter!

Gerard

Laat me eens raden die dokter van Sjors is een Asielzoeker uit het AZC van Meerdijk en de Tolk van Rover meer Asielzoekers krijg je niet te zien

nicky

niemand weet alleen sam dat anna zwanger is ben benieuwd wat er in die brief aan job die sam geeft staat zou anna het schrijve dat ze zwanger is of zegt sam het

Petra

Ludo krijgt een hartaanval, einde ludo?

Peter

Kans bestaat, Janine gaat achter de echte schutter aan in Rusland en word misschien ook wel vermoord, daar heb je dan einde Ludo en Janine, ze zouden toch samen de serie verlaten.

Alleen laten we het niet hopen dat dit de werkelijkheid word.

Naomi

Jaaaaa, doen.
schiet Rikki dan ook gelijk dood.

hahaha

Sandra

pleur die sandertjes de prullenbak in, wat is Ludo toch ‘n saai ding…

Melissa

spoiler dinsdag 16 mei

Rik wordt stilletjes met een duister dealtje opgezadeld. Kimberly heeft stress omdat ze CS in haar eentje moet runnen. Sam mag toelating doen voor de kunstacademie, maar moet wel een foto-opdracht afronden. Linda vind haar latrelatie met Anton prima, maar Anton vindt haar flatje maar niks. dat gaat nog wat worden tussen anton en linda als ik dat zo lees slaande ruzie over een huis haha

Peter

ik denk dat Anna definitief de serie verlaat, ze moest anders pas rond 31 oktober 2017 op flex moeten gaan, ze is pas rond 31 oktober 2014 in de serie gekomen en zelfs pas 29 december bij de vast cast

Melissa

als dat zo is vind het wel slecht van gtst dat ze dat zo hebben gedaan, want dan vind ik dat ze het hadden moeten laten uitkomen van haar zwangerschap nu zit er geen eind aan de verhaallijn

Jantje

Weet iemand of kimberley blijft?? Wil je het dan alsjeblieft zeggen

Iris

Ze zegt eerst dat ze meegaat, maar uiteindelijk blijft ze.

Piet

Die blijft

Victoria

Spoiler 15 mei

Sjors’ wereld stort in als Bing nieuws heeft over Ludo en haar moeder een bekentenis doet. Nina, Janine en Maxime beseffen dat ze door hun fanatisme totaal aan Ludo voorbij zijn gegaan. Bing probeert er voor Nina te zijn, maar het voelt voor haar onoprecht.

G T S T

Zal ludo hier dood gaan??

Victoria

Ik denk dat hij in het ziekenhuis belandt. Een hartaanval ofzo

Martine

Laten we het hopen

G T S T

Wat gaat er met ludo gebeuren????

priscillia

nick is de schutter denk ik

keny

1 waarom denk je dat
2 na mij weten zit hij in de gevagenis
3 het zou wel leuk zijn als het zo is

Gerard

Thuis en Teddy zitten in Aken net over de grens met Limburg denk ik?

Gerard

Moet Thijs zijn en Teddybeertje

Jessie

Of rik komt een oude bekende tegen uit Singapore, hij is toch Door een valse naam uit de gevangenis gekomen,terwijl die de doodstraf zou krijgen als rik de jong,hij kwam vrij Door ze celmaat,jan eerdemans.misschien achter zijn gekomen dat rik gwoon vrij loopt?haha

Peter

Is niet te hopen dat Ludo nog lang vast zit ­čÖü

ynnek

daar hebben we onze ludo lover weer

Zebje

Z├»j heeft Frits niet vermoord. Tot nu toe lijkt t duidelijk dat Hans de dader was. Frits zei ook ”wil je wat drinken” . Dus hij herkende de persoon. En hij zou geen handlanger van Martine herkennen die toen in de bak zat wegens Helen Helmink. Eerder kunnen ze de dood van Rolf Huygens beter onderzoeken.
Ik denk dat Ludo nog heel lang vast blijft zitten.

Gerard

Eindelijk gaat de heks Martine de bak in voor de aanslag op Bing/Malena en de moord op Frits van Houten

Vlinder

Gaat Barbara Sloesen met flexwet of gaat ze GTST definitief verlaten? want Anna zegt dat ze met haar zwangerschap naar Dubai gaat naar haar ouders.

nicky

ik denk flexwet als job er achter komt dat ze zwanger is en ze is in dubai dan gaat job haar halen

Pluisje

Ja dat denk ik ook, en ik hoop het ook. Het kan toch niet zo zijn dat Job er nooit achterkomt en Anna laat gaan? En als het toch definitief is is Gtst echt slecht aan het worden, zij kunnen toch weten dat heel veel van de kijkers dit niet willen?