Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 9 t/m 12 januari

  Maandag 9 januari
  Marwan krijgt een verwijt, maar blijft bij zijn besluit om te kappen met de Buurtsuper. Bing wil Nina dwingen tot een plan van aanpak wat betreft de angst van Nola.

  Dinsdag 10 januari
  Stefano stelt voor om vanavond te koken voor Ludo, maar wat is hij echt van plan? Nola raakt in paniek en wil opgehaald worden. Henk wil de vaste lasten delen met Laura, maar schrikt van het bedrag.

  Woensdag 11 januari
  Saskia laat Demi en Steef een beroepskeuzetest doen als zij twijfelen over hun studie. Marwan feest en drinkt. Merel voorkomt dat Marwan ruzie krijgt en probeert hem over te halen naar huis te gaan.

  Donderdag 12 januari
  Saskia regelt dat Demi op snuffelstage kan in de dokterspraktijk. Demi probeert zich er dapper doorheen te slaan. Henk is verbaasd als Laura het gevoel heeft dat ze bekeken worden.

  23 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Echt te erg zeg, Nina die haar vader kapot wil maken,kan toch niet.
   Ze zijn twee handen op een buik die twee,dit gaat echt te ver.
   Hoe kunnen ze dat ooit weer oplossen,oh sorry pap mag ik je prinsesje weer zijn 🤔
   De schrijvers van gtst moeten echt vervangen worden,echt waardeloos.
   Vanaf dag 1 kijk ik naar gtst,maar weet niet hoe lang ik het nog ga volhouden met deze ongeloofwaardige,
   waardeloze verhaallijn.

   • Vind het juist wel een spannende Twist. Hierin kan je zien hoe zeer Nina op haar vader lijkt want zij doet nu precies hetzelfde wat haar vader( Ludo) al jaren doet. Komt iemand aan zijn prinsesje dan gaat Ludo altijd heel ver! Nu is Ludo aan het” prinsesje” van Nina gekomen door de politie inval en dus doet Nina precies wat Ludo ook altijd deed Ze neemt wraak op een Ludo manier. Dit zal wel duren tot aan de zomer stop en ben best benieuwd hoe dit zich ontwikkelt want Tja uiteindelijk komt het natuurlijk altijd weer goed want Nina of Ludo eruit dat geloof ik niet als ik eerlijk ben

  2. Nina slaat ook door hoor. Personages hun karakters worden compleet kapot gemaakt erg jammer. Spanningen zoals het in de jaren 90 ging zit er ook niet meer in zo anders is GTST geworden zo rustig en saai.
   Jammer hoor en toch blijf ik kijken maargoed.

  3. Sinds Daan eruit is kijk ik niet meer. Niets meer aan nu. Ook geen leuke chemie meer tussen Rick en Daan. Geen leuke verhaallijnen op dit moment.

  4. Dit gaat echt helemaal nergens over. Dit is zo niet Ludo. En wat Nina nu van plan is, is al helemaal belachelijk. Ik vind dat Janine dit seizoen ook te weinig te doen heeft. Maar die heeft natuurkijk afgelopen seizoenen wel grote verhaallijnen gehad. Ik hoop maar dat ze er op tijd achter komt wat Nina en Stefan uitspoken.

  5. Ik heb al twee weken niet meer gekeken en heb vast niks gemist. Alleen nog maar onzinnige verhaallijnen die veeeel te lang door kabbelen… Zit echt geen tempo meer in. Ze verpesten de karakters van Ludo, Stefano, Merel en Linda totaal. Ze lijken in geen millimeter meer op de personen die ze waren. En Steef hadden ze niet hoeven recasten, die gast zit er enkel bij als decorvulling. Nee ik ben er voorlopig klaar mee, ik kijk in maart wel weer eens of het dan wel te nassen is.

   • Hier precies hetzelfde. Ik blijf de laatste tijd maar op de – 15 seconden vooruit knop- drukken en ben zo in een paar minuten door een aflevering heen. Vooral de scenes met de hysterische en labiele Linda en de idiote verhaallijn met Stefano vind ik niet te doen. Dat Nina zich nu aansluit bij Stefano.. “Laten we m’n vaderrr kapot maken..” Sja..

    • Totaal ongeloofwaardig. Schrijvers gebruiken de personages als poppetjes die ze naar believen over het bord schuiven. Terwijl juist vanuit de karakters de onderlinge conflicten kunnen ontstaan.

   • Niet logisch na de brief van Ludo. Nee, gezwabber van de scenarioschrijvers die volharden in een ‘Pas op Jan Klaassen’ verhaaltje. Het zou ook fijn zijn wanneer GTST verantwoordelijken toch eens een zekere karakterontwikkeling bij zouden houden. Dan wordt de trouwe kijker ook beloond en de nieuwe kijker merkt er niks van.

  6. Jammer dat de schrijvers de kijkers zo onderschatten. Verhaallijn Stefano is echt zwaar onder de maat. Ongeloofwaardig dat Nina haar vader niet van haar gesprek met Stefano op de hoogte brengt, gedrag van Ludo past niet bij zijn karakter en ook Janine is weer terug bij af. Jammer dat de trouwe kijker deze verhaallijn uit moet zitten, jammer voor de acteurs dat ze deze onzin moeten spelen. Neem je kijkers serieus.

   • Helemaal met je eens, dat hele Stefano gedoe is totale vooruit te voorspellende onzin.
    Nu gaat hij natuurlijk die truffels koken voor Ludo en blablabla, je ziet het al weken van te voren aankomen wat voor onzin er nu weer aankomt en inderdaad Nina die haar mond houd tegen haar ouders slaat werkelijk nergens op terwijl de schrijvers voor het vertrek van Daan toch een geweldige clash hadden kunnen hebben met Daan die Stefano ontmaskerd en het veilinghuis uit slaat en hoppa weg was dan die vreselijke Stefano.
    Ik vind het gedoe met Nola ook een doorzapmoment , zoooooooooooooo dramatisch was die politie inval ook weer niet op haar val na.
    Ik vind de verhaallijn van Laura okay (alhoewel ik vrees dat ze een einde aan Laura gaan breien en ik dat erg vind), ik ben nieuwsgierig wie de Koning koopt en hoewel het slecht geacteerd is moet ik vaak lachen om Linda.

   • Dat heb ik al eerder geschreven. Waarom zegt Nina niet tegen Ludo waar Stefano mee bezig is.
    Is ze ergens bang voor?

    Als je het vooruitzicht van januari bekijkt, zie je dat Nina zegt ” je bent nog erger dan mijn vader” maar ik zie niet goed tegen wie ze dat zegt. Ik vermoed toch tegen Stefano, hoop ik tenminste, dat er dan wat vaart komt in deze (vervelende) verhaallijn.

   • Zo zeg dat wel,wat een ongeloofwaardig verhaal,dat Nina niks tegen haar ouders zegt over Stefano.
    Die verhaallijn is helemaal niet spannend maar gewoon ergggg irritant,laten we hopen dat er snel een einde komt
    aan deze verhaallijn en dat Stefano eruit geschreven wordt,zo’n slechte acteur.
    Dan mis ik Richard,Billie,Anton en ook Lynn die kunnen tenminste een rol geloofwaardig neer zetten.

    • Ja, ook ik hoop dat de verhaallijn rondom Stefano snel zal eindigen of te wel dat hij snel ontmaskerd wordt.
     Daar heb ik nooit geen doekjes om gebonden en zelfs al vaker geschreven.

     Maar ik moet ook eerlijk bekennen dat Stefano een rol / personage speelt, die de schrijvers voor hem bedacht hebben. Dus niet alleen Stefano is verantwoordelijk voor zijn miserable rol.

   • Eindelijk lees ik mijn gedachten hier terug. Wat is er toch aan de hand in GTST. Onzinnig verhaallijn. Ik zoek telkens naar het juiste moment om te stoppen met kijken. Onbegrijpelijk wat er allemaal veranderd. Stefano kan niet eens acteren, snap niet waarom hij terug is. Nola is te lang ziek, dat lapje en de angst die daarbij hoort kan er echt uit. Bing heeft geen rol maar, de domme huisvader.. Moet jij Box niet runnen?! Nina die haar vader zo in de steek laat en vroeger haar vader voor haar moeder plaatste. Zelfs respectloos was richting haar moeder. Ik heb toen zelfs de redactie op hun voorbeeldfunctie gewezen. Kinderen gaan zo niet om met hun ouders. Nola doet nu hetzelfde!! GTST is aan haar eind. Laura die er ook langzaam uitgeschreven wordt, ook zij is onnodig ziek. Ze kunnen beter een laatste aflevering schrijven, het heeft geen spanning meer. Inhoudloos en dom!