Spoilers 9 t/m 13 april 2018

MA 9/4
Rik schrijft Zoë een spartaans trainingsschema voor. Loes grijpt haar kans als Bing klaagt over zijn seksleven. Sjors voelt zich ongemakkelijk met Farah in de buurt. Laura biedt Stanley een nacht in De Rozenboom aan.

DI 10/4
Lucas krijgt de schuld als blijkt dat de inboedel van Toko niet meer te redden is. Daardoor dreigt De Koning al haar klanten kwijt te raken. Aysen krijgt een ultimatum waardoor haar pact met Zoë en Loes onder druk komt.

WO 11/4
Janine krijgt een onverwacht telefoontje uit Milaan én wordt romantisch verrast door Ludo. Sam probeert de verstoorde band met Linda te herstellen, maar heeft daar wel de hulp van Q bij nodig en dat loopt niet als gepland.

DO 12/4
Laura stort zich volledig op het uitstippelen van Stanley’s toekomst, maar hij zit daar niet echt op te wachten. Aysen probeert Sjoerd te misleiden zodat ze door kan met haar onderzoek. Lucas doet een riskante investering.

VR 13/4
Alex laat een nieuwe verdachte in de Jachthavenmoord arresteren, wat leidt tot schok en verbijstering bij alle betrokkenen. Sjoerd dwingt Q open kaart te spelen over Aysens illegale onderzoek naar de moord op Jan Maes.

Total
0
Shares
27 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Spoilers 2 t/m 6 april 2018

Volgend artikel
Nina GTST

Nina Sanders vanaf 18 april terug in GTST

Heb je dit al gelezen?