Spoilers 9 t/m 13 september 2019

Maandag 9 september
Sjors wordt uitgedaagd en kan zich niet beheersen. Rover snapt niet dat Kimberly zich nog steeds met Harma bezighoudt. Billy gebruikt haar improvisatietalent om Carmen er uiteindelijk in te kunnen luizen.

Dinsdag 10 september
Daan regelt een date. Sjors is zo met zichzelf bezig dat ze niet in de gaten heeft dat Amir aan het afglijden is. Shanti ziet niets in de manier waarop Rik van zijn discutabele imago probeert af te komen.

Woensdag 11 september
JoJo is onbedoeld getuige van een financiële deal tussen haar broer Bing en de armlastige Valentijn. Puck is dolblij met haar vriendje, terwijl Nina worstelt met verwarrende fantasieën. Iemand begluurt Kimberly.

Donderdag 12 september
Lucas raakt in paniek van de zorg voor de zwangere Tiffy. Als JoJo haar diabetesmedicatie niet bij zich heeft, moet Bing ingrijpen. Sjors en Amir richten hun nieuwe huis in, maar Amir twijfelt over een persoonlijk voorwerp.

Vrijdag 13 september
Bing komt in het ziekenhuis terecht en neemt in zijn woede en onzekerheid een beslissing die zich later wreekt. Carmen slaagt erin Billy en Ludo terug te pakken. Janine biecht haar gevoelens op aan Linda en Laura.

Total
1
Shares
16 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Heb je dit al gelezen?